Tammy Abraham: "Hayalim Euro 2020'yi kazanmak"

15.11.2019 - 21:18 | Son Güncellenme: 15.11.2019 - 19:19

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea ve aynı zamanda İngiltere Milli Takım forması giyen ve son Karadağ karşılaşmasında gol atan Tammy Abraham açıklamalarda bulundu.

"Her şey iyi gidiyor"

Tammy Abraham, "Gol atmak için her zaman kendime inandım ve güvendim. Hala geliştirmem gereken çok şey var ama bundan şikayet etmiyorum. Her şey iyi gidiyor." dedi.

"Kendime inanıyorum"

Abraham, "Bunu sadece sezonun geri kalanı için değil, uzun yıllar boyu sürdürmekle alakalı. Her oyunda daha fazlasını vermek istiyorum. Kendime inanıyorum ve odaklanıyorum. En üst seviyede yer almak istiyorsanız ihtiyacınız olan şey bu. Her zaman inanmak, zor zamanlarda bile "şeklinde konuştu.

"Muhtemelen 2020 Euro'da olmak"

Abraham, "Hayalim? Muhtemelen 2020 Euro'da olmak, onu kazanmak ve Chelsea ile ligi ilk dörtte veya iki de bitirmek . Sadece inanmamız gerek. " açıklamasını yaptı.

"Benim için bir rüya"

Abraham, "Harry Kane ile aynı sahada olmak benim için her zaman bir rüyaydı. Her gün onu izliyorum ve öğreniyorum. Onunla aynı sahada olmak, her gün onunla çalışmak, ondan bir şeyler öğrenmek, bu tür oyunculardan öğrenmek her zaman güzeldir" ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

 

Senin için hazırladığımız haberler