Tamam mı, devam mı? Harry Kane, transfer kararını açıkladı!

25.08.2021 - 15:21 | Son Güncellenme: 25.08.2021 - 15:23

Premier Lig'de Tottenham forması giyen Harry Kane, Manchester City ekibine transfer olacağı iddiaları üzerine açıklama yaptı. Kane kalıyor mu? İşte yanıtı...

Tamam mı, devam mı? Harry Kane, transfer kararını açıkladı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Harry Kane geleceğiyle ilgili kararı verdi. Manchester City takımına transfer olacak mı? Detaylar haberde... 

City ile sıkça anıldı 

Transfer döneminde adı Manchester City ile sıkça anılan ve Tottenham'a veda edeceği konuşulan Harry Kane, takımda kalacağını duyurdu. Golcü futbolcu yaptığı açıklamada net bir mesaj verdi.

"Yüzde yüz Tottenham'da kalıyorum"

Kane yaptığı açıklamada, "Pazar günü taraftarların beni karşılaması ve geride kalan haftalarda gönderdiğiniz mesajların bazılarını okumak inanılmazdı. Bu yaz Tottenham'da kalacağım ve takımın başarıya ulaşması için %100 odaklanacağım" ifadelerini kullandı. 

Bonservis bedeli ne kadar önerdiler?

EURO 2020 sonrasında City'ye gideceği konuşulan Harry Kane için 150 milyon Euro teklif ettiği ve Tottenham'ın bu teklifi reddettiği gündeme gelmişti. Kane, böylece transfer dedikodularına son noktayı koymuş oldu.

Harry Kane'in performansı 

Golcü futbolcu Harry Kane geçen sezon tüm kulvarlarda toplam 55 maçta 4432 dakika süre aldı ve 33 gol 18 asistlik performans sergiledi. Kane, EURO 2020'de final oynayan İngiltere Milli Takımı'nda ise 7 maçta 4 gol üretmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler