Talisca'dan flaş derbi ve sözleşme açıklaması!

01.03.2018 - 23:05 | Son Güncellenme: 01.03.2018 - 23:05

Talisca, Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldığı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı sonrası flaş açıklamalar yaptı! Brezilyalı yıldız, derbiyi ve Benfica'nın sözleşmesini uzatmasını değerlendirdi.

Talisca'nın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalardan Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Çok büyük mücadele oldu. Oyunun bellli bir kısmından sonra, futbol oynamayı bırakıp onların oyununa geldik. Onlar futbol oynamak yerine faul yapmaya, kart görmeye başladı. Biz de buna uyum sağlayınca kartlar görmeye başladık.

Pazar günkü maçı kaybetmeleri onlarda baskı yarattı. Bugün o baskıyı üzerlerinde hissetmiş olabilirler. İlk golü biz bulduk, onlar da savunmamızı önde yakalayıp güzel bir gol atarak meziyetlerini gösterdiler. Maçı iyi bitirmek önemliydi, yenilmedik.

Bem burada çok mutluyum, hiçbir zaman ayrılmak istemedim. Bu yönde de bir açıklamam olmadı ama belki biliyorsunuzdur; kulüpler arasında belli problemeler yaşanıyor. Beni tehdit eden bir durum yaşandı ve imza atmasaydım, sadece Türkiye Ligi'nde oynayabilirdim. Kontrat imzalamak zorunda bırakıldım. Dün veya bügün gelişmiş bir olay değil. Başkanın (Fikret Orman) da haberi var"

Senin için hazırladığımız haberler