Talisca yaklaşanın elini yakıyor!

09.05.2021 - 16:43 | Son Güncellenme: 09.05.2021 - 16:48

Brezilya şampiyonu Flamengo, Beşiktaş’ın eski yıldızı Anderson Talisca için bir görüşme gerçekleştirdi. Ancak sambacının Çin’de kazandığı para yine transfere engel oldu.

Talisca yaklaşanın elini yakıyor!

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra adı zaman zaman siyah-beyazlı kulüp ile gündeme gelen Anderson Talisca’nın yüksek maaşı taliplerini vazgeçiriyor. Brezilya’dan gelen habere göre sambacıya son olarak ülkenin en büyük kulüplerinden Flamengo kanca attı.

Flamengo'nun başkan yardımcısı devreye girdi

Brezilyalı gazeteci Jorge Nicola, Serie A şampiyonunun Talisca'nın transferi adına devreye girdiğini duyurdu. Bu kapsamda Flamengo Başkan Yardımcısı Marcos Braz, Brezilyalı yıldızın transferi adına menajeri Carlos Leite ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

Çin'de yıllık 8 milyon Euro kazanıyor

Ancak Flamengo, Talisca'nın durumunu araştırsa da bu görüşmede oyuncunun yüksek maaşından dolayı transferinin imkansız olduğuna karar verildi. Çin’de Guangzhou Evergrande forması giyen 27 yaşındaki futbolcunun yıllık 8 milyon Euro civarında para kazandığı biliniyor. 

Talisca'nın 1 yıllık sözleşmesi kaldı

Kulübü ile Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan Talisca, bu yaz satılmazsa önümüzdeki sezonun sonunda ücretsiz olarak takımdan ayrılabilir.

 

 

Sarıdağ'dan 'Beşiktaş Talisca'yla görüştü' iddiası

Spor yazarı Serdar Sarıdağ da hafta içinde Beşiktaş’ın, Talisca için nabız yokladığını, ancak Brezilyalı oyuncunun yıllık 5.5 milyon Euro istemesi sonucu teklifte bulunmaktan vazgeçtiğini bildirmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler