Talisca kariyerinde yeni bir sayfa açmak istiyor! İşte görüştüğü takım...

11.05.2021 - 00:26 | Son Güncellenme: 11.05.2021 - 00:33

Çin Ligi takımlarından Guangzhou FC forması giyen eski Beşiktaşlı oyuncu Anderson Talisca, Al-Hilal ile transfer görüşmesi gerçekleştirdi. İşte detaylar.

Talisca kariyerinde yeni bir sayfa açmak istiyor! İşte görüştüğü takım...

Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou FC forması giyen Anderson Talisca, Suudi Arabistan Profesyonel Ligi takımlarından Al-Hilal ile görüşüyor.

Al-Hilal ile görüşüyor

Goal'de yer alan habere göre; Futbol kariyerine Çin'de devam eden Anderson Talisca, Al-Hilal ile transfer görüşmesi gerçekleştirdi.

Yeni bir sayfa açmak istiyor

Beşiktaş'ta forma giydiği dönemde taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenerek izlediği Anderson Talisca kariyerinde yeni bir sayfa açmak üzere.

Çinden yabancı sınırlaması

Çin Futbol Federasyonu'nun yabancı futbolculara 3 milyon Euro maaş sınırı getirmesinin ardından yıldız isimler daha iyi kontratlar aramaya başladı. Bunlardan biri olan Brezilyalı yıldızın yeni rotası Suudi Arabistan olabilir.

İki yıllık teklif

Al Hilal kulübü yetkilileri yıldız oyuncu ve menajeriyle bir araya geldi. Suudi kulübü, Talisca'dan Çin ekibi Guangzhou Evergrande ile sözleşmesini sonlandırmasını isterken iki yıllık da sözleşme teklif etti.

Gionvinco'nun yerine düşünülüyor

Al Hilal, Brezilyalı oyuncuyu Aralık 2021'de takımdan ayrılacak olan İtalyan yıldız Sebastian Gionvinco'nun yerine transfer etmek istiyor.

Al Hilal'in yıldızları

Suudi Arabistan'ın en güçlü takımlarından biri olan Al Hilal, kadrosunda Giovinco'nun dışında başka yıldız isimler de bulunduruyor.

Süper Lig'de Galatasaray formasıyla gol krallığı ve şampiyonluk sevinci yaşayan Bafetimbi Gomis takımın en önemli gol ayağı durumunda.

Perulu yıldız Andre Carillo ve Atletico Madrid'in eski yıldızı Luciano Vietto da Al Hilal'de forma giyen diğer önemli isimler olarak göze çarpıyor.

Talisca'nın Çin kariyeri

2018-19 sezonunda Guangzhou Evergrande'ye 19 milyon Euro'ya transfer olan Talisca, Çin kulübünde 65 karşılaşmada 39 gol atarken 13 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

Talisca aynı sezon takımıyla Çin Süper Ligi'nde şampiyonluk da yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler