Talisca, Galatasaray'a mı geliyor? Açıkladı...

27.03.2021 - 18:58 | Son Güncellenme: 27.03.2021 - 22:49

Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande'de forma giyen eski Beşiktaşlı Anderson Talisca, Galatasaray'a transfer olacağı iddialarını sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak yalanladı. Talisca paylaşımına, "Türkiye'de ben bir kartalım" notunu düştü. İşte detaylar...

Talisca, Galatasaray'a mı geliyor? Açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

Çin Ligi takımlarından Guangzhou Evergrande'de forma giyen Brezilyalı futbolcu Anderson Talisca, Galatasaray'a transfer olacağı iddialarını yalanladı.

Beşiktaş'ta 2016-2018 yılları arasında Benfica'dan kiralık olarak forma giyen Talisca, siyah-beyazlılarda başarılı bir performans sergilemiş ve taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini kazanmıştı.

"Türkiye'de ben bir kartalım"

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla, Galatasaray'a transfer olacağı iddialarını yalanlayan sambacı, paylaşımında, "Galatasaray kurumuna çok saygı duyuyorum ama bu haberler doğru değil. Kulüp veya kimseyle anlaşmam yok! Türkiye'de ben bir kartalım." ifadelerini kullandı.

Anderson Talisca'nın Beşiktaş istatistikleri

27 yaşındaki Brezilyalı yıldız, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giydiği 80 maçta 37 gol atıp, 14 de asist kaydederken, siyah-beyazlıların 2016-2017 sezonundaki şampiyonluğunda önemli pay sahibi olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler