"Talimat verdim, dava açacağız"

15.03.2017 - 13:58 | Son Güncellenme: 15.03.2017 - 13:58

AJANSSPOR - Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç’un sorularını yanıtladı.

Çavuşoğlu, teknik direktör Samet Aybaba ile yaşanan polemiğin ardından Aybaba’ya dava açıklayacağını söyledi. Ayrıca Alanyaspor Başkanı, ligdeki hedefleri ve başarılı bir performans ortaya koyan Junior Fernandes’in geleceği ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

Çavuşoğlu’nun yaptığı açıklamalar şu şekilde :

“Samet Aybaba’ya dava açıyorum”
Samet hoca ile biz görüşeli yaklaşık 1,5 ay oldu.  1,5 ay sonra neden böyle saçma-sapan bir açıklama yaptı, onu henüz anlamış değilim. Tamamen yalan söylüyor, iftira atıyor. Yıldırım Demirören, bize hiçbir şey söylemedi. Samet Aybaba ile görüştüğümüz doğrudur. Benim ofisimde görüştük. 35 yöneticimizden 5 kişinin haberi vardı. Demirören’in nasıl haberi olmuş? Samet Aybaba, kendi kendini rezil duruma düşürdü.

Yıldırım Demirören ile görüştü mü?
Samet hocanın istediği rakam benim bütçemi aşıyordu. Kendisiyle yaptığımız toplantıda da haz almadım. Üçüncü olarak da kardeşi Adnan Aybaba’nın hükümet ile ilgili açıklamalarını izledim. Bu 3 sebepten ötürü Samet Aybaba’dan vazgeçtim. Neden Demirören’i karıştırıyor anlamıyorum. Zaten avukatıma da talimat verdim. Kendisine dava açacağız. Demirören başkan bana Aybaba ile ilgili hiçbir şey söylemedi. İşine gücüne baksın. Alanyaspor üzerinden reklam yapmasın.

“Alanyaspor ligde kalacak”
Bursaspor tabi ki zor bir deplasman. Her maç zordur. Bizim hedefimiz belli. Yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz. Alanyaspor inşallah ligde kalacak. Biz herhangi bir tereddüt yaşamıyoruz.

Junior Fernandes takımda kalacak mı?
Fernandes bizde kiralık olarak oynuyor. Bonservisi de pahalı. Bizim bütçemizi aşar. Kendisinin performansından memnunuz. Junior Fernandes her takımda oynayabilecek kalitede bir oyuncu. Şu an kendisiyle ilgili bir tasarrufumuz yok. Sezon sonu gelince bakacağız.

AJANSSPOR ÖZEL HABER
Yasal Uyarı : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler