Lyon Teknik Direktörü Fabio Grosso'nun sağlık durumu belli oldu! 13 dikiş...

30.10.2023 - 17:08 | Son Güncellenme: 30.10.2023 - 17:14

Lyon otobüsüne yapılan taşlı saldırı ve Lyon Teknik Direktörü Fabio Grosso'nun yaralanmasından dolayı Marsilya - Lyon maçı ertelenmişti. Grosso'ya 13 dikiş atıldı

 Lyon Teknik Direktörü Fabio Grosso'nun sağlık durumu belli oldu! 13 dikiş...

AJANSSPOR HABER

Dün oynanması planlanan Marsilya-Lyon maçı öncesi çıkan olaylarda Lyon Teknik Direktörü Fabio Grosso yüzünden yaralananınca maç ertelenmişti. Grosso'nun sağlık durumu belli oldu. Ayrıca olayla ilgili de gözaltı sayısı da açıklandı.

Maç ertelendi

Dün oynanması planlanan Marsilya-Lyon maçı öncesi çıkan olaylarda Lyon Teknik Direktörü Fabio Grosso yüzünden yaralanmış ve maç ertelenmişti.

5 polis yaralandı 9 gözaltı

Fransız RMC kanalının programına katılan İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, dünkü olaylarda Grosso'nun yanı sıra 5 polisin de yaralandığını ve 9 kişinin gözaltına alındığını belirtti.

Fabio Grosso'nun sağlık durumu belli oldu

Dün yaşanan olayda yüzüne sarve alan Lyon Teknik Direktörü Fabio Grosso'ya, 13 dikiş atıldı. Grosso'nun sağlık durumu da iyi olduğu açıklandı.

Sosyal medyadan başlatıldı

Saldırıda otobüsün camları kırılırken, Olimpik Lyon Teknik Direktörü Grosso ile yardımcısı Raffaele Longo'nun yaralandığı görüntüler sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Senin için hazırladığımız haberler