Tahkim Kurulu'nun İki Üyesi Milletvekili Adaylığı İçin İstifa Etti

22.03.2023 - 00:05 | Son Güncellenme: 22.03.2023 - 00:07

TFF Tahkim Kurulu'nun iki üyesi, Ak Parti'den milletvekili aday adaylığı için istifa etti. Yerlerine yedek üyelerden iki isim seçildi. İşte giden ve gelen isimler...

Tahkim Kurulu'nun İki Üyesi Milletvekili Adaylığı İçin İstifa Etti

AJANSSPOR HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu'nun iki üyesi istifa etti. 14 Mayıs 2023'de yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri için aday adaylığı başvurusu yapan Tahkim Kurulu üyeleri Alaaddin Varol ile Fatih Madenin, istifalarını verdi. TFF, bu iki ismin yerine gelen isimleri de açıkladı.

Yeni üyeler Pehlivan ve Karahan oldu

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yedek üyeler arasında yer alan Yavuz Pehlivan ile Serdar Karahan, Tahkim Kurulu'nun iki yeni asil üyesi oldu. Diğer yandan Alaaddin Varol ve Fatih Madenin, AK Parti'den milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Bülent Uygun ve Ünal Karaman da aday

Futbol dünyasından isimler de Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) girmek için adaylık başvurusu yapmaya başladı. Eski Fenerbahçeli gol kralı ve teknik direktörü Bülent Yıldırım, AK Parti listelerinden aday adaylığı başvurusu yaparken, yine Trabzonspor'un eski yılıdızı ve teknik direktörü Ünal Karaman da İyi Parti'den aday adaylığı başvurusu yaptı.

İlgini Çekebilir
Riva'da kritik görüşme! TFF Başkanı ve MHK Başkanı bir araya geliyor...
Habere Git

TBMM'deki futbolcular Alpay Özalan ve Saffet Sancaklı 

Halihazırda TBMM'de iki eski milli futbolcu yer alıyor. Beşiktaş ve Fenerbahçe forması giyen Alpay Özalan, AK Parti'den milletvekili olarak mecliste bulunurken, yine üç büyüklerde forma giyen Saffet Sancaklı da Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) vekilli koltuğunda bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler