TFF Tahkim Kurulu Başkanı Mustafa Artuç Hayatını Kaybetti

28.07.2023 - 09:17 | Son Güncellenme: 28.07.2023 - 11:04

TFF Tahkim Kurulu Başkanı ve Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç hayatını kaybetti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç acı haberi duyururken, TFF taziye mesajı yayınladı.

TFF Tahkim Kurulu Başkanı Mustafa Artuç Hayatını Kaybetti

AJANSSPOR HABER

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu Başkanı ve Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç hayatını kaybetti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, acı haberi sosyal medya hesabından duyururken, taziye mesajını iletti.

Yılmaz Tunç'tan taziye mesajı

Adalet Bakanı, "Başımız sağ olsun. Yargıtay 9'uncu Ceza Dairesi Üyemiz Sayın Mustafa Artuç'un vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve yargı camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
TFF, Ali Palabıyık'ın hakemliği bıraktığını duyurdu!
Habere Git

TFF'den açıklama

TFF ise resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya "Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Başkanı ve Yargıtay 9. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Artuç'un vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz" sözleri ile başladı.

Açıklamanın devamında Artuç'un defnedileceği zaman bildirildi: "Merhumun cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Tokat'ın Zile ilçesinde bulunan Ede Köyü'nde defnedilecektir"

Son olarak, "Merhum Mustafa Artuç'a Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz" denilerek taziye mesajı iletildi.

İlgini Çekebilir
TFF onay verdi: Bir takım daha ligden çekildi
Habere Git

10 gün önce Tahkim Kurulu Başkanı olmuştu

TFF, 17 Temmuz'da yaptığı toplantının ardından kurullarda görev alacak kişileri duyurmuştu. Buna göre Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Uyuşmazlık Çözüm Kurulu ve Etik Kurulu üyeleri belli oldu. Federasyondan yapılan açıklamada Tahkim Kurulu Başkanı'nın Mustafa Artuç olduğu belirtildi. Kuruldaki üyeler ise Alaaddin Varol, Mustafa Demirel, Bayram Şen, Esra Alan, Mehmet Erol ve İlhan Üzülmez oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler