Szymanski durdurulamıyor! Sezonun en erken golü

01.10.2023 - 16:14 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 16:27

Fenerbahçe, Süper Lig'de Çaykur Rizespor karşısında Sebastian Szyamnski'nin golü ile öne geçti. Polonyalı, sezonun en erken golünü attı. İşte detaylar.

Szymanski durdurulamıyor! Sezonun en erken golü

Trendyol Süper Lig'in 7'inci haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, maçın henüz başında 1-0 öne geçti.

Szymanski'den şık gol

Rakip yarı alanda top eviren Fenerbahçe'de Dzeko'nun yayın gerisinden ceza alanı sol çaprazına çevirdiği topu son çizgiden Tadic bekletmeden ortaya çıkardı. Kale alanı ön çizgisinde iyi pozisyon alan Szymanski gelişine şık bir voleyle ağları buldu.

Szymanski'den sezonun en erken golü

Çaykur Rizespor ağlarını maçın başlamasından sadece 2 dakika 2 saniye sonra havalandıran Sebastian Szymanski, bu sezon Trendyol Süper Lig'in en erken golünü kaydetti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Crespo ile anlaştı! İşte kazanacağı ücret...
Habere Git

Performansıyla beğeni topladı

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız isimlerle dikkat çeken Fenerbahçe'de Sebastian Szymanski gösterdiği performansla beğeni topladı. Sebastian Szymanski, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 14 resmi müsabakada 8 kez rakip fileleri havalandırdı. 24 yaşındaki futbolcu 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Geçen sezon Hollanda'da şampiyon oldu

Szymanski, Dinamo Moskova'dan 9.75 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edildi. On numara pozisyonunda görev alan genç oyuncu geçen sezon ise Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord'ta kiralık oynadı. Polonyalı, burada milli futbolcu Orkun Kökçü ile beraber Hollanda Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler