Ali Asım Balkaya: Eski Futbolcular VAR Hakemi Olsunlar

06.04.2023 - 08:22 | Son Güncellenme: 06.04.2023 - 08:26

Eski futbolcu Ali Asım Balkaya'dan VAR konusunda sürpriz öneri geldi. Balkaya, "Eski futbolcular VAR'da görev almalı" dedi. Detaylar haberimizde...

Ali Asım Balkaya: Eski Futbolcular VAR Hakemi Olsunlar

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de uzun yıllar Adanaspor forması giyen ve şu anda 3. Lig takımı Sapancaspor'da teknik direktörlük yapan Ali Asım Balkaya gündeme dair açıklamalar yaptı. 

"Galatasaray'ın bir adım önde olduğunu düşünüyorum"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ali Asım Balkaya, "Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın bir adım önde olduğunu düşünüyorum. 

"Samsunspor artık lige çıktı diyebiliriz"

Galatasaray, Okan Buruk ile hedefe ulaşacaktır. 1. Lig'de de Samsunspor artık lige çıktı diyebiliriz. 2. ve 3. sıra için Eyüpspor, Çaykur Rizespor ve Sakaryaspor arasında yarış olacaktır" dedi.

İlgini Çekebilir
Aslan kupada kükremedi! Başakşehir ligin rövanşını aldı
Habere Git

"Eski futbolcular VAR hakemi yapsınlar"

Tartışmalı hakem kararları hakkında ise Balkaya, "Ne yazık ki her ligde hakem kararları tartışmaya açık ve hata oranı çok yüksek. 

Hakemlerimizin futbolculuk yaşantısı olmadığı için pozisyonları ön göremediğini ve yorumlayamadığını düşünüyorum. TFF'ye önerim; eski futbolcuları VAR hakemi yapsınlar, koşmada yok, oturdukları yerden pozisyonları yorumlar. 

Hata oranı olur mu? Evet olur. Şu anda 10'da 9 hata var o zaman ise 10'da 1 olur" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan art arda paylaşımlar! "Operasyon VAR"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler