Sürpriz Preciado gelişmesi! Galatasaray'ı yıktı, Süper Lig'e mi geliyor?

24.02.2024 - 13:06 | Son Güncellenme: 24.02.2024 - 13:27

Galatasaray'ı Avrupa'nın dışına iten Sparta Prag'da her iki karşılaşmada da Çekya ekibi adına sahanın yıldızları arasında yer alan Angelo Preciado'nun yeni durağının Süper Lig olabileceği ileri sürüldü.

Sürpriz Preciado gelişmesi! Galatasaray'ı yıktı, Süper Lig'e mi geliyor?

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi Son 16 play-off turunda Galatasaray'ı eleyen Sparta Prag'ın Ekvadorlu futbolcusu Angelo Preciado ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Galatasaray karşı iki maçta 2 gol ve 1 asist kaydetti

Sparta Prag'ın 26 yaşındaki sağ beki Angelo Preciado, temsilcimiz Galatasaray karşısında dikkat çeken bir performans ortaya koyarak, 2 gol ve 1 asist kaydetmişti.

Beşiktaş, Angelo Preciado'yu gündemine aldı

Hürriyet'te yer alan habere göre; Beşiktaş, Sparta Prag'ın Galatasaray'ı yıkan ismi olan Angelo Preciado'yu gündemine aldı.

Sezon sonuna kadar takip edilecek

Rosier sonrası sağ bek takviyesi yapmayı planlayan Siyah-Beyazlıların, 26 yaşındaki Ekvadorlu futbolcuyu gözlem altına aldığı vurgulandı. Beşiktaş scout ekibinin Preciado'yu sezon sonuna kadar takip edeceği ve oyuncunun performansına göre Siyah-Beyazlıların hamle yapacağı aktarıldı.

Piyasa değeri 3.3 milyon Euro

Sparta Prag'ın sezon başında Genk'ten 2 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı Ekvadorlu oyuncu, bu sezon sahaya çıktığı 17 maçta 3 gol ve 4 asistle oynadı. Sağ bekin yanı sıra, sağ kanat ve orta sahanın sağında da forma giyebilen Angelo Preciado'nun güncel piyasa değeri 3.3 milyon Euro.

36 kez milli formayı giydi

1,73 m boyundaki 26 yaşındaki futbolcu, ülkesinin milli formasını da 36 karşılaşmada giyme başarısı gösterdi. 

Senin için hazırladığımız haberler