Ankaragücü taraftarı Fatih Terim'i istiyor

04.05.2022 - 16:48 | Son Güncellenme: 04.05.2022 - 21:11

Süper Lig'e yükselen Ankaragücü'nde sevinç sürerken sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyadan Fatih Terim'i takımın başına geçmesi için mesaj yağmuruna tuttu

Ankaragücü taraftarı Fatih Terim'i istiyor

Geçtiğimiz sezon küme düşen Ankaragücü, bir sezon sonra tekrardan Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdi. MKE Ankaragücü kendi sahasında Samsunspor'u 0-0'lık skorla berabere kalarak tekrardan Süper Lig'e geri döndü. 

Ankaragücü taraftarı Terim'i istiyor

Süper Lig'e çıkmanın coşkusunu yaşayan Ankaragücü taraftarı bir taraftanda yeni sezonda takımın başında Fatih Terim'i görmek istiyor. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra başka bir takım çalıştırmayan Terim için taraftarlar tecrübeli teknik adamın Ankaragücü'nün yeni hocası olması yönünde mesajlar paylaştı. Sosyal medyadan Terim'i taraftarlar Ankara'ya çağırırken teknik direktörlük kariyerinin başında Ankaragücü'nde görev yapan Fatih Terim'in bu çağrılara nasıl cevap vereceği merak konusu. 

Ankaragücü 5. Süper Lig'e yükseldi

MKE Ankaragücü, alt ligden Süper Lig'e 5. kez yükselmeyi başardı. Sarı-lacivertliler, daha önce 1968-1969, 1976-1977 ve 2017-2018 sezonlarında istediği sonuçları alarak adını Süper Lig'e yazdırmıştı. MKE Ankaragücü, 1980-1981 sezonunda alt ligde mücadele ederken Türkiye Kupası'nı kazanarak müzesine götürdü. Sarı-lacivertli ekip, kupayı kazandığı için düzenlenen kanunla en üst lige çıkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler