Süper Lig'den ayrıldı, Sumudica transfer etti

08.09.2024 - 18:00 | Son Güncellenme: 08.09.2024 - 18:09

Daha önce Trendyol Süper Lig'de 4 farklı takımda görev yapan Rumen teknik direktör Marius Sumudica'nın takımı Rapid Bükreş, Süper Lig'den ayrılan oyuncuyu transfer etti.

Süper Lig'den ayrıldı, Sumudica transfer etti

AJANSSPOR - HABER

Romanya temsilcisi Rapid Bükreş'i çalıştıran Marius Sumudica, Süper Lig'den ayrılan oyuncuyu takımına transfer etti. İşte detaylar...

Süper Lig'de görev yaptı

Marius Sumudica, daha önce Türkiye Süper Lig'de Kayserispor, Gaziantep FK, Yeni Malatyaspor ve Çaykur Rizespor gibi takımları çalıştırdı.

Son olarak Gaziantep FK'yı çalıştıran Sumudica, 28 maçta 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 11 mağlubiyet elde etti.

Sivasspor'dan transfer

Kırmızı-Siyahlılardan ayrıldıktan sonra Rapid Bükreş'in başına geçen Marius Sumudica, sezon sonu itibarıyla Sivasspor'dan ayrılan Clinton N'Jié'yi takımına transfer ettirdi.

Sivasspor karnesi

Sivasspor formasıyla geçirdiği 2 sezonda 72 maça çıkan Kamerunlu kanat oyuncusu, 5 gol ve 5 asistlik performansa imza attı.

"Onu Sivasspor'dan tanıyordum"

Sumudica, N'Jie hakkında şunları söyledi: "Nerede oynadığına bakın. Onu Sivasspor'dan tanıyordum. Marsilya'da Tottenham'da forma giydi. CV'sinde çok fazla maç bulunan bir oyuncu. 60-70'in üzerinde Premier Lig maçı var. 31 yaşında olgun ve bize çok yardımcı olacak bir oyuncu."

Senin için hazırladığımız haberler