Süper Lig'de 8. haftada 9 teknik direktör ile yollar ayrıldı

12.10.2023 - 11:20 | Son Güncellenme: 12.10.2023 - 11:37

Trendyol Süper Lig'de 2023-24 sezonunun başlamasından 8 hafta geçmesiyle birlikte 9 teknik adamla yollar ayrıldı. İşte giden ve gelen teknik adamlar...

Süper Lig'de 8. haftada 9 teknik direktör ile yollar ayrıldı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de teknik direktör ayrılıkları erken başladı. Henüz 8. hafta oynanmasına rağmen toplamda 9 teknik adamla yollar ayrıldı. İşte Süper Lig'in yollarını ayırdıkları teknik adamlar ve yerine gelen isimler...

Samsunspor'da Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı

Bu sezon Süper Lig'e yükselen Samsunspor'da tenik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı. Karadeniz temsilcisi Eroğlu yerine ise  Markus Gisdol'u getirdi.

İstanbulspor'da Fatih Tekke gitti Yakın geldi

Süper Lig 8. haftasında bir diğer  ayrılık ise İstanbulspor'da gerçekleşti. Fatih Tekke ile yollarını ayıran İstanbulspor'da yerine gelen isim ise Hakan Yakın oldu.

Çağdaş Atan Kayseri'den ayrıldı, Başakşehir'e gitti

Kayserispor'da teknik direktör Çağdaş Atan ile yollar ayrıldı. İstifa eden Çağdaş Atan, Başakşehir'in başına geçerken Kayserispor'un başına ise Recep Uçar geçti.

Gaziantep FK'da Erdal Güneş gitti, Sumudica geldi

Gaziantep FK'da teknik direktör Erdal Güneş ile yollar ayrılmasından sonra eski teknik adamları Sumudica ile anlaşma sağlandı.

Tolunay Kafkas gitti Emre Belözoğlu geldi

Ankaragücü'nde teknik direktör Tolunay Kafkas ile yollar ayrıldı. Yerine ise Emre Belözoğlu geldi.

Beşiktaş'ta Şenol Güneş gitti

Lugona'ya 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta Şenol Güneş istifa ederken teknik direktör görevine henüz yeni bir isim getirilmedi. Kartal, yardımcı antrenör Burak Yılmaz ile başkanlık seçimine kadar devam etme kararı aldı.

Pendikspor'da Osman Özköylü gitti

Pendikspor'da teknik direktör Osman Özköylü ile yollar ayrıldı. Yerine gelecek isim henüz belli olmadı. 

Son isim Nenad Bjelica oldu

Teknik direktörlerin arasında ayrılan son isim ise  Nenad Bjelica oldu. Trabzonspor, eski teknik direktör Abdullah Avcı ile görüşmelere devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler