Son Dakika | Yeni Malatyaspor'da Marius Sumudica İle Yollar Ayrıldı

07.02.2022 - 10:03 | Son Güncellenme: 07.02.2022 - 17:12

Son dakika spor haberi: Spor Toto Süper Lig takımı Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Marius Sumudica ile yollar ayrıldı. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Yeni Malatyaspor'da Marius Sumudica İle Yollar Ayrıldı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig takımı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'da son dakika gelişmesi yaşandı. 

Süper Lig'de 13 haftadır kazanamayan Yeni Malatya'da teknik direktör Marius Sumudica ile yollar ayrıldı.

Ayrılık resmiyete kavuşacak

Malatya temsilcisinde yönetim, Sumudica'nın alacaklarını ödedikten sonra ayrılığı resmiyete kavuşturacak.


Yeni Malatyaspor ayrılığı resmen açıkladı

Yeni Malatyaspor, Rumen teknik adamla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktör Marius Sumudica ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Marius Sumudica ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, futbol yaşantılarında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

Sadece 2 kez kazandı

Yeni Malatyaspor'da 15 maçta görev alan 50 yaşındaki Rumen teknik adam 2 galibiyet, 3 beraberlik ile 10 mağlubiyet elde etti ve 0.64 puan ortalamasını tutturdu.

Rize ve Malatya'da başarısız

Ülkemizde daha önce Kayserispor ve Gaziantep'te başarılı bir performans sergileyen Marius Sumudica, Çaykur Rizespor'un ardından Yeni Malatyaspor'da da hayal kırıklığı yaşattı.

Teknik direktör kıyımı devam ediyor

2021-2022 sezonu heyecanına 25. hafta müsabakalarıyla devam edilecek Spor Toto Süper Lig'de teknik direktör değişikliğine giden takım sayısı 15'e yükseldi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Diego Costa'dan Ajansspor'a açıklama: Top Fenerbahçe'de
Habere Git

12 takım hocasını gönderdi

Süper Lig'de ilk devrede Kasımpaşa, Yukatel Kayserispor, Adana Demirspor, Göztepe, Aytemiz Alanyaspor, Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Fraport TAV Antalyaspor, Beşiktaş, VavaCars Fatih Karagümrük, Fenerbahçe ve Altay, teknik heyetlerinde değişikliği tercih etti.

Fatih Terim ve Mustafa Denizli de ayrıldı

İkinci yarının başlamasının ardından Galatasaray'da Fatih Terim ve Altay'da Mustafa Denizli ve ardından Mert Nobre, Yeni Malatya'da da Marius Sumudica görevlerinden ayrıldı.

Bu ekiplerden Kasımpaşa 3, Altay 3, Yeni Malatya ve Aytemiz Alanyaspor da 2 kez teknik direktör değişikliğine gitti.

6 takım hocasını değiştirmedi

Süper Lig'de Atakaş Hatayspor, Gaziantep FK, GZT Giresunspor, İttifak Holding Konyaspor, Demir Grup Sivasspor ve Trabzonspor, sezona başladıkları çalıştırıcılarla mücadelesini sürdürüyor.

Senin için hazırladığımız haberler