Süper Lig ve 1. Lig'de seriyi Fenerbahçe bozdu!

17.02.2024 - 22:02 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 22:08

Son dakika haberleri | Süper Lig ve TFF 1. Lig'de bugün oynanan maçlardaki seriyi, Çaykur Rizespor'u 3-1 yenen Fenerbahçe bozdu. İşte tüm detaylar...

Süper Lig ve 1. Lig'de seriyi Fenerbahçe bozdu!

AJANSSPOR HABER

Bugün Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'de oynanan karşılaşmaların serisini Fenerbahçe bozmayı başardı. Cumartesi oynanan Süper Lig maçları berabere sonuçlandı. 1. Lig'de ise deplasmanda oynayan takımların tamamı 3 puanı hanesine yazdırdı.

Süper Lig'de beraberlik günü

Cumartesi gününün ilk Süper Lig maçı Antalyaspor ve İstanbulspor arasında gerçekleşti. Antalyaspor, 2-0 öne geçtiği maçtan 2-2'lik skorla ayrıldı ve 1 puana razı oldu. Öğleden sonraki maç ise Hatayspor ve Sivasspor arasında gerçekleşti. Bu maçta ise iki takımda karşılıklı gol buldu ve karşılaşma 1-1 tamamlandı. Cumartesi gününün Süper Lig'deki son maçında ise Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup etti ve bugün 3 puanı hanesine yazdıran tek takım oldu.

1. Lig'de deplasman günü

Bugün Trendyol 1. Lig'de tam 3 karşılaşma vardı. Bu karşılaşmaların tamamında, deplasman takımları galip geldi. İlk olarak Boluspor, Tuzlaspor'u deplasmanda 2-1 yendi. Öğleden sonra Keçiörengücü, Giresunspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı ve günün son maçında Şanlıurfaspor, Kocaelispor'u tek golle geçerek hanesine 3 puanı yazdıran son takım oldu.

İlgini Çekebilir
Fener Rize'de geri döndü!
Habere Git

3 gol atan tek takım Fenerbahçe oldu

Sarı-Lacivertliler, bugün Süper Lig ve 1. Lig'de oynanan karşılaşmalarda 3 gol atan tek takım oldu. Fenerbahçe rakibine 3 gol atarken İstanbulspor, Boluspor ve Antalyaspor 2, Hatayspor, Sivasspor, Tuzlaspor, Keçiörengücü ve Şanlıurfaspor 1 gol atmayı başardı. Giresunspor ve Kocaelispor ise gol atamadı.

Fenerbahçe deplasmanda namağlup

Bu sezon Trendyol Süper Lig'de deplasmanda yenilmeyen tek takım olan Fenerbahçe, deplasmanda çıktığı 13 maçta 12 kez galip geldi. Tek puan kaybını Adana Demirspor ile deplasmanda golsüz berabere kalarak alan Kanarya, bu süreçte rakiplerine 30 gol attı ve kalesinde 6 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler