Bodrum FK cephesinden "Tarihimizdeki ilk 3 puanı kazandığımız için mutluyuz"

25.08.2024 - 00:30 | Son Güncellenme: 25.08.2024 - 00:48

Süper Lig'de Bodrum FK evinde konuk ettiği Konyaspor'u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından ev sahibi ekibin cephesinden önemli açıklamalar geldi.

Bodrum FK cephesinden "Tarihimizdeki ilk 3 puanı kazandığımız için mutluyuz"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Bodrum FK evinde konuk ettiği Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek tarihinde ilk Süper Lig galibiyetini aldı. Maçın ardından ev sahibi ekip cephesinden önemli açıklamalar geldi.

İsmet Akpınar: "Serüvenimiz Süper Lig'de devam ediyor"

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir elde ettikleri galibiyetin ardıdan "Üç seneyi devirdik burada, dördüncü seneye girdik. 2. Lig'de başlayan serüvenimiz bugün Süper Lig'de devam ediyor. Çok keyifli her şeyden önce ama buraya gelene kadar çok büyük emek var. Bundan sonrası daha büyük bir emek olması gerekiyor. İlk galibiyetimiz, bence gecikmeli bir galibiyet oldu. İlk hafta olabilirdi ama ilkler her zaman önemlidir, bizim için de önemli. Benim de Süper Lig'deki galibiyetim, takımımızın da öyle. İlçemizin de öyle. Burada kalmadan bunu üzerine katarak yolumuza devam etmemiz lazım. İlk 2 hafta doğru oyun vardı aslında ama ara ara kopmalar vardı. Bugün onu yaşamadık. Mutluyuz, yolumuza devam edeceğiz." dedi.

İsmet Taşdemir: "Bizim için iyi başlangıç oldu"

Sözlerine devam eden Taşpınar "Oyuncuların isteği arzusuydu, çok istediler. Konyaspor'un oyun planları var. Hatta biri devreye girmedi mi diğerini devreye sokabiliyorlar. Çok iyi bir duran top kullanan oyuncu almışlar. Jevtovic olsun, Adil olsun kaliteli oyuncular. Bu rakibe karşı bu oyunu oynamak da önemliydi. 2-3 tane opsiyonları vardı, onları iyi telafi ettiğimizi düşünüyorum. Bizim için başlangıç oldu. Lig durmuyor. Puscas çok kısa olmasına rağmen çok olumlu buldum. Geçen hafta sinyallerini vermişti. Hazır olmamasına rağmen onunla başlamayı uygun gördük. İyi ki de öyle yapmışız çünkü sadece attığı gol değil bizim oyunumuza da uygun ve eksik olan yerlerimizi tamamladı diyebilirim. İnşallah daha iyisini yapar." ifadeleriyle açıklamalarını bitirdi.

İlgini Çekebilir
Bodrum FK Furkan'ı kiralık gönderdi
Habere Git

Puscas: "Bu takım çok daha fazlasını hak ediyor"

Bodrum FK'nın ikinci golünü kaydeden Rumen golcü Puscas maçın ardından "İlk hafta sahamızda şanssız bir mağlubiyet, devamında geçen hafta da yenilgi almıştık. Bu takım bundan çok daha fazlasını hak ediyor. Bugün bu galibiyetle aslında bunu göstermiş olduk. Kazandığımız için mutluyum. İleride daha iyi işler yapacağımızı düşünüyorum. Ben oyuncu olarak bu takıma daha fazla mücadeleci ruh ve birazda agresiflik katmaya geldim. Tabii ki forvet olarak da gol atmak görevim. Gol attığım için de mutluyum. Bizim takım keyifli, seyir zeki yüksek bir takım. Bu takıma elimden geleni vermeye de devam edeceğim." dedi.

Diogo Sousa: "Tarihimizdeki ilk 3 puan için mutluyuz"

Ege ekibinin kalecisi Sousa maçın arından "Bodrum FK'nın Süper Lig tarihindeki ilk üç puanını kazandığımız için mutluyuz. Bunu devam ettirip Süper Lig'de kalıcı olmak istiyoruz. İyi işler yapmak istiyoruz. İlk galibiyetimizi aldık. Umarım kazanarak yolumuza devam edebiliriz. 2-3 yıldır birlikte oynuyoruz, daha öncesinden de bu takımda olan arkadaşlarımız var. Yeni arkadaşlarımız da buraya katıldı, onların uyum sağlaması için biz de elimizden geleni yapıyoruz. Onlar da kalitelerini buraya katacak ve takımımıza değer katacak. Bu lig zorlu bir lig, biz de ekip olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Gökdeniz Bayraktar: "Süper Lig'e döndüğüm için mutluyum"

Bodrum'un yıldız oyuncusu Gökdeniz Bayraktar maç sonu "Süper Lig'e döndüğüm için çok mutluyum. Gerçekten çok özlemişim. Takım olarak çok istekli başladık. İstediğimizi de zaten aldık ilk yarıda. İkinci yarıya girerken bir gol yedik ama içeride güzel bir konsantrasyonla ikinci yarıya 0-0'mış gibi çıktık, çok iyi mücadele ettik ve sonucunda da ilk Süper Lig'deki puanımızı aldık. Bundan dolayı mutluyuz. Hocam nerede görev verirse orada en iyisini yapmaya çalışıyorum. Forvette oynuyorum, 1. Lig'de forvette oynadım ve daha faydalı oldum ama sağ açıkta da kendimi iyi hissediyorum. Puscas gibi oyuncunun gelmesiyle de benim sağa geçmem benim için de iyi oldu. İnşallah takımıma daha faydalı olmaya çalışacağım." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler