Kasımpaşa'da Sami Uğurlu'dan Sonra Sportif Direktör Emir Saraç İstifa Etti

28.08.2022 - 16:47 | Son Güncellenme: 28.08.2022 - 16:52

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da Teknik Direktör Sami Uğurlu'nun ardından ikinci istifa geldi. Sportif Direktör Emir Saraç görevinden ayrıldı. İşte detaylar.

Kasımpaşa'da Sami Uğurlu'dan Sonra Sportif Direktör Emir Saraç İstifa Etti

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 3 maçta da mağlup olan Kasımpaşa istifalar ile çalkalanıyor. Geçtiğimiz günlerde görevini bıraktığını açıklayan Teknik Direktör Sami Uğurlu'nun ardından bir kişi daha kulüpten ayrıldı.

Sportif Direktör istifa etti

Kasımpaşa'da Sportif Direktör Muhammed Emir Saraç görevinden istifa etti. Kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Sportif Direktörümüz Muhammed Emir Saraç gördüğü lüzum üzerine görevinden istifa etmiştir. Muhammed Emir Saraç’a uzun yıllardır kulübümüze verdiği hizmetleri ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz" denildi.

Hoca, Fener maçından sonra istifa etti

Kasımpaşa, Süper Lig'in 2. haftasında karşılaştığı Fenerbahçe'ye 6-0 yenilirken, Teknik Direktör Sami Uğurlu istifasını yönetime sunmuştu. Sami Uğurlu, karşılaşmadan hemen sonra yaptığı açıklamada kabul edilmeyen bir skor olduğunu açıklamıştı.

"Kasımpaşa taraftarından özür diliyorum"

Uğurlu, "15. dakikada bizim için maç bitti. Çok basit hatalar oldu. Genç oyuncular oynatmak istediğinizde böyle olabiliyor. Rakip de güçlü olunca cevap vermek zor oluyor. Camiadan özür diliyorum. Skor kabul edilemez. Maçı 15. dakikada kaybettik ve bizim adımıza sonrasında verimli bir maç olmadı. Çok fazla oyuncu gitti. Bu süreç Kasımpaşa adına kolay olmayacak. Umarım hayırlı olur. Kasımpaşa taraftarından tekrar özür dilerim.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler