Süper Lig lideri Fenerbahçe, devleri geride bıraktı

04.11.2020 - 15:07 | Son Güncellenme: 04.11.2020 - 15:13

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe, sosyal medyada ekim ayında dünya genelinde en fazla etkileşim alan takım oldu. Sarı-lacivertli takım Twitter'da Barcelona, Manchester United, Chelsea, Flamengo gibi takımları geride bıraktı. İşte detaylar...

Süper Lig lideri Fenerbahçe, devleri geride bıraktı

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de 7. hafta sonunda maç fazlasıyla liderlik koltuğunda yer alan Fenerbahçe, ekim ayında sosyal medyada dünya genelinde en fazla etkileşim alan takım oldu.

Dev takımları geride bıraktı

Deportes & Finanzas'ın verilerine göre; sarı-lacivertli takım, ekim ayı araştırmalarında dünya genelinde Twitter'da en fazla etkileşim alan takım oldu. Fenerbahçe bu alanda Barcelona, Manchester United, Flamengo ve Chelsea gibi dev takımları geride bıraktı. 

İşte dünya genelinde ekim ayında en fazla etkileşim alan kulüpler:

  • 1- Fenerbahçe: 12,1 milyon
  • 2- Barcelona: 11,9 milyon
  • 3- Manchester United: 9,58 milyon
  • 4- Flamengo: 8,60 milyon
  • 5- Chelsea: 8,32 milyon

Fenerbahçe: "Twitter etkileşiminde dünyanın 1 numarası olduk"

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada ise, "Twitter etkileşiminde dünyanın 1 numarası olduk.

Tribünde yıllardır kulübüne destek rekorları kıran taraftarımız şimdi de Fenerbahçe’yi sosyal medyada zirveye taşıdı. Spor ve finans araştırmaları şirketi Deportes&Finanzas, Kulübümüzün Resmi Twitter hesabının ekim ayında spor kulüpleri arasında en çok etkileşim olan Twitter hesabı olduğunu duyurdu.

12.1 milyon etkileşim olan Fenerbahçe Resmi Twitter hesabı, 11.9 milyon etkileşim alan Barcelona’yı geçerek zirveye oturdu.

Bu sonuçla, Resmi Twitter hesabımız, bir Türk spor kulübünün bugüne kadar aldığı en çok etkileşimi de alarak rekor kırdı" ifadesi kullanıldı. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler