Gençlerbirliği, Sivasspor'dan Ayrılan Mustapha Yatabare'yi Transfer Etti

14.07.2023 - 19:54 | Son Güncellenme: 15.07.2023 - 00:25

TFF 1. Lig ekibi Gençlerbirliği, Süper Lig takımı Sivasspor'dan ayrılan 37 yaşındaki santrfor Mustapha Yatabare'yi transfer etti. İşte sözleşme süresi...

Gençlerbirliği, Sivasspor'dan Ayrılan Mustapha Yatabare'yi Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

TFF 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Güçlü bir kadro kurarak hedeflerine ilerlemeyi planlayan Başkent temsilcisi, transfer çalışmalarına hız verdi.

Mustapha Yatabare, Gençlerbirliği'ne transfer oldu

Gençlerbirliği, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da başarılı performanslara imza atan Mustapha Yatabare ile anlaşma sağladı. TFF 1. Lig ekibi, Yatabare'yi kadrosuna kattı.

1+1 yıllık sözleşme

Gençlerbirliği, tecrübeli golcü ile 1 yılı opsiyonlu toplam 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yapılan transfer resmen duyuruldu.

İlgini Çekebilir
Bandırmaspor'dan kaleye 2 yıllık imza!
Habere Git

Resmi açıklama yapıldı

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Gençlerbirliği’miz 37 yaşındaki forvet oyuncusu Mustapha Yatabare ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına anlaştı" ifadeleri kullanıldı.

Yatabare'nin kariyeri

Mali Milli Takımı’nda 35 maçta forma giyerek 7 gole imza atan Malili milli oyuncu Mustapha Yatabare kariyerinde; Beauvais U19, AS Beauvais, Amiens SC B, Villemomble, Clermont Foot, US Boulogne, Trabzonspor, Krabükspor, Konyaspor ve Sivasspor’da forma giydi.

Geçen sezon 39 maçta 12 gol, 2 asist kaydetti

Son olarak Sivasspor formasıyla geride bıraktığımız sezonda 39 maça çıkan 37 yaşındaki santrfor, 12 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Tecrübeli forvet 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Manisa'dan orta saha hamlesi! Tugay Kacar ile imzalandı
Habere Git

Sivasspor'dan Yatabare'ye veda

Öte yandan Sivasspor, Mustapha Yatabare'ye teşekkür etti. Kulüp, paylaştığı videoya, "Yaşadığımız her anı çok güzel ve çok özeldi. Teşekkürler Mustapha Yatabare. Kendisine bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" notunu düştü.

Senin için hazırladığımız haberler