Antalyaspor'dan bilet kampanyası: 1 alana 1 bedava

29.08.2023 - 22:24 | Son Güncellenme: 29.08.2023 - 22:29

Son dakika | Süper Lig ekibi Antalyaspor, Kayserispor maçı bileti alanların Samsunspor maçını ücretsiz izleyebileceğini duyurdu. İşte tüm detaylar.

Antalyaspor'dan bilet kampanyası: 1 alana 1 bedava

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Antalyaspor, taraftarını tribünlere çekebilmek adına kampanya başlattı. Akdeniz ekibi, hafta sonu oynayacağı Kayserispor maçının biletini alana, 6'ncı haftada oynanacak Samsunspor mücadelesinin biletlerini ücretsiz vereceğini duyurdu. 

Kadın ve öğrenciler yüzde 50 indirimli

Cumartesi günü saat 21.45’te Corendon Park’ta oynanacak karşılaşma öncesinde duyuru yapan Antalyaspor Kulübü, Kayserispor maçı bileti alan taraftarların bir sonraki iç saha maçı olan Samsunspor maçı biletleri bedava olacağı açıkladı. Ayrıca biletler, kadın ve öğrenci taraftara yüzde 50 indirimli satılacak.

Yarın satışa çıkacak

Kırmızı-Beyazlılar, Kayserispor maçı biletlerini yarın satışa çıkaracak. Bilet fiyatları 125 ile 550 TL arasında değişiyor. Konuk takım tribünü için ise biletler 160 TL'den satışa sunulacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de sürpriz! Batshuayi gidiyor, Morelos geliyor!
Habere Git

2 puan topladı

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunda 3 hafta geride kalırken, Antalyaspor 2 puanı hanesine yazdırdı. Sezona Trabzonspor yenilgisiyle başlayan Antalyaspor, sırasıyla Konyaspor ve Sivasspor'la 1-1 berabere kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler