Başakşehir, Dorukhan Toköz'ün Menajeri İle Görüşme Kararı Aldı!

17.07.2023 - 13:28 | Son Güncellenme: 17.07.2023 - 13:34

Süper Lig ekibi Trabzonspor'un sözleşmesini feshettiği Dorukhan Toköz'e Medipol Başakşehir talip oldu. Baykuşlar, menajeriyle görüşme kararı aldı. Detaylar...

Başakşehir, Dorukhan Toköz'ün Menajeri İle Görüşme Kararı Aldı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Trabzonspor'da beklenmeyen ayrılık gerçekleşti. Takımdan ayrılmak istediğini yönetime ileten Dorukhan Toköz'ün sözleşmesi feshedildi. Toköz'ün ayrılmasından sonra ilk talibi de çıktı. Detaylar...

Hazırlık maçında oynamadı

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık sonrası uzun bir süre takımdan ayrı kalan ve sezon başı kampına katılan Dorukhan Toköz, son iki hazırlık maçının kadrosuna da alınmamıştı.

Trabzonspor sözleşmeyi feshetti

Takımdan ayrılmak isteyen Dorukhan Toköz hakkında kararını veren Trabzonspor, milli oyuncu ile yollarını ayırdı. Bordo-Mavililer yaptığı açıklama ile Dorukhan Toköz'ün sözleşmesini feshettiğini duyurdu. Yapılan duyuruda Dorukhan Toköz'e sözleşme fesih bedeli ödenmeyeceği açıklandı.

İlgini Çekebilir
Flaş! Trabzonspor'da bir futbolcu ayrılmak istedi
Habere Git

Süper Lig'den talip çıktı

TRT Spor'da yer alan habere göre, Bonservisini eline alan Dorukhan Toköz'e Medipol Başakşehir talip oldu. Baykuşlar Dorukhan Toköz'ün menajeri ile görüşecek.

4 gole katkı verdi

Trabzonspor ile toplam 41 maça çıkan Dorukhan Toköz 2 gol, 2 asistlik skor katkısı verdi.

Bjelica, beğenmedi

Teknik Direktör Nenad Bjelica’nın, oyuncunun fiziksel olarak eksik kaldığı ve fazla kilolarını vermesi için ekstra antrenmanlar yapması gerektiğine dair rapor verdiği öğrenilirken Dorukhan Toköz’den olumlu dönüş alınamadı.

Senin için hazırladığımız haberler