Trabzonspor'un Andre Gomes için yaptığı teklif ortaya çıktı

06.07.2024 - 10:12 | Son Güncellenme: 06.07.2024 - 10:22

Trabzonspor, İngiltere Premier Lig ekibi Everton ile yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan Portekizli orta saha Andre Gomes için harekete geçti. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor'un Andre Gomes için yaptığı teklif ortaya çıktı

AJANSSPOR - HABER

Transferin hızlı takımı Trabzonspor, orta sahasını bonservisi elinde olan 30 yaşındaki Portekizli orta saha Andre Gomes ile güçlendirmek istiyor.

Gomes'in menajeri ile pazarlıklar başladı

Fotomaç'ta yer alan habere göre Trabzonspor, 30 yaşındaki yıldızı kadrosuna katmak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Karadeniz devi, bir kez daha Gomes ve menajeri Rob Janssen ile masaya oturdu.

Sözleşme süresi 3 yıllık

Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun da menajerliğini yapan Janssen, yapılan görüşmede tecrübeli futbolcu için yıllık 3 milyon euro garanti ücret ve 1.5 milyon euro imza parası talep etti. Görüşmelerde 3 yıllık sözleşme süresi konusunda fikir birliğine varıldı.

Trabzonspor'un teklifi

Bordo-mavili yönetim, 1.88 boyundaki futbolcuya 2.5 milyon euro garanti ücret ve 1 milyon euro imza parası karşı teklifini sundu. Pazarlıkların devam ettiği öğrenilirken, teknik direktör Abdullah Avcı'nın Gomes'in transferi için bir hayli ısrarcı olduğu ifade edildi. 

4 bölgede oynayabiliyor

Ön libero, merkez orta saha, sağ bek ve sağ kanatta da görev yapabilen Portekizli yıldız, Everton'da toplam 114 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 4 gol ve 7 asistlik performans sergileyen tecrübeli futbolcu, 29 kez Portekiz Milli Takımı'nda forma giydi ancak gol ve asist üretemedi.

Barça 37 milyon Euro'ya transfer etmişti

Gomes, 2014 yılında Valencia'ya transfer oldu ve burada 2 sezon boyunca oynadı. 2016 yılında Barcelona'ya 37 milyon euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Barça'da geçirdiği ilk sezonda sakatlıklarla boğuştu ve forma şansı bulamadı. 2018 yılında Everton'a 22 milyon euro'ya gitti.

Pas oyununa çok hakim

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan Gomes, teknik kapasitesi yüksek, topa sahip olma becerisi olan ve pas oyununa hakim bir orta saha oyuncusu. Aynı zamanda iyi bir savunma oyuncusu olan Gomes, hava toplarında da başarılıdır.

Senin için hazırladığımız haberler