Süper Lig devine transfer müjdesi! Chelsea'den onay çıktı

15.08.2024 - 09:03 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 09:08

Premier Lig ekibi Chelsea, Beşiktaş'ın transfer gündemindeki 10 yaşındaki Brezilyalı sağ kanat oyuncusu Angelo'nun transferine onay verdi. İşte detaylar....

Süper Lig devine transfer müjdesi! Chelsea'den onay çıktı

AJANSSPOR - HABER

Sezona Süper Kupa şampiyonluğu ve ligde Samsunspor galibiyetiyle iyi başlayan Beşiktaş'ta transfer hareketliliği de sürüyor.

Sağ kanat için hedefe Angelo

Sağ kanada sol ayaklı bir oyuncu arayan siyah-beyazlıların hedefinde, Chelsea'da forma giyen Angelo var. 19 yaşındaki futbolcu için Kartal'ın yanı sıra Santos da devrede.

Chelsea'dan onay çıktı

Sabah'ın haberine göre; Beşiktaş'ın daha istekli olduğu Brezilyalı kanat forvetin kulübünden de transfere vize çıktı. Chelsea Teknik Direktörü Enzo Maresca, genç oyuncunun gelişimi için kiralanmasına onay verdi.

Geçen sezon da kiralıktı

İngilizlerin şu an genç oyuncu için seçenekleri değerlendirdiği belirtilirken, Brezilyalı sağ kanat için en ciddi adayların ise Beşiktaş ve Santos olarak görüldüğü belirtildi. Bu transfer gerçekleşirse siyah-beyazlılar, Ndour'un ardından Angelo'yu da kiralık olarak kadrosuna katacak. Geçen sezonu Strasbourg'da kiralık geçiren Sambacı, 25 maça çıkarken 4 gol kaydetti.

Beşiktaş görüşmelere başladı

UOL Esporte sitesinde yer alan habere göre ise Beşiktaş, Chelsea ile 19 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için İngiliz kulübü ile görüşmelere başladı.

15 milyon Euro'ya transfer edildi

1.80 cm. boyundaki Angelo Gabriel Borges Damaceno, iki kanatta da oynayabiliyor. Kariyerine ülkesinin takımlarından Santos'ta başlayan Brezilyalı futbolcu, geçen sezon 15 milyon Euro bonservisle Chelsea'ye transfer oldu. İngilizler, oyuncuyu hemen Strasbourg'a kiraladı.

Senin için hazırladığımız haberler