Süper Lig devine Melisa Aslı Pamuk engeli!

17.03.2024 - 13:20 | Son Güncellenme: 17.03.2024 - 13:49

Fransız ekibi Lille'de forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı'nın oyuncu sevgilisi Melisa Aslı Pamuk'un, milli yıldızın transferinde önemli rol oynadığını ileri sürüldü.

Süper Lig devine Melisa Aslı Pamuk engeli!

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor tarihinin borservis rekorunu kırarak 2019'da Fransız ekibi Lille'e transfer olan Yusuf Yazıcı'nin Ligue 1 ekibiyle olan kontratı sezon sonunda bitiyor. 27 yaşındaki milli futbolcunun yeni adresi büyük merak konusu olurken, her geçen gün yeni bir transfer gelişmesi yaşanıyor. 

Galatasaray, Yusuf ile prensipte anlaştı

A Milli Futbol Takımı'nın Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosuna da çağrılan Yusuf Yazıcı'nın Galatasaray ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. Fotomaç'ın haberine göre, yıldız futbolcu ile görüşen Galatasaray Futbol A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, prensipte anlaşma sağladı.

Özbek başkan seçilirse imza atılacak

Sarı kırmızılılarda yönetim ıslak imzayı seçim sonrasına bırakmak istiyor. Dursun Özbek'in yeniden seçimi kazanması halinde Yusuf Yazıcı ile resmi imzalar atılacak.

Napoli, G.Saray'a rakip oldu

Öte yandan İtalyan basınının iddiasına göre, Serie A ekibi Napoli, Yusuf Yazıcı'yı kadrosuna katmak için devreye girdi. 

Transferde Melisa Aslı Pamuk faktörü

Yusuf Yazıcı'nın bir süredir aşk yaşadığı ve birlikteliklerini bu yaz evlilikle taçlandırması beklenen güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, milli futbolcunun sezon sonunda yeni takımını seçmesinde önemli bir rol oynayacak.

Yusuf'un Lille'de forma giymesinden dolayı bir süredir Fransa'da yaşayan Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz dönemde kendi başrolünde oynadığı filmlerin galasına katılmayıp Paris Moda Haftası'nda boy gösterince oyuncu arkadaşları tarafından dolayı eleştirilmişti.

Fransa'da kalmak istemiyor

Daha sonra ise Pamuk, Yazıcı ile yaşadığı eve hırsız girdiği ve pasaportunun çalındığı öğrenilmişti. Her ne kadar Fransa'da olsa da hırsızlıktan dolayı bir hayli gerilen güzel oyuncunun Fransa'da daha fazla kalmak istemediği iddia edildi.

Melisa'dan Yusuf'a İtalya baskısı

Takvim'in haberine göre; Yusuf Yazıcı'nın Lille takımıyla sözleşmesinin yakında bitecek olmasından dolayı Pamuk'un sevgilisine 'İtalya'da yaşamak istiyorum' diyerek baskı yaptığı da konuşuluyor. Modanın başkenti Milano'yu çok sevdiği bilinen Pamuk'un Çizme'den ev baktığı da söylentiler arasında...

10 gol, 3 asist

Yusuf Yazıcı bu sezon Lille formasıyla 36 maça çıktı. Milli yıldız, 10 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler