Süper Lig devinden sezonun ilk transferi! Sağlık kontrolünden geçirildi

22.04.2024 - 14:30 | Son Güncellenme: 22.04.2024 - 14:48

Süper Lig'de son haftalara girilirken heyecan dozu artarken, Süper Lig ekipleri bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig devi yıldız futbolcuyu sağlık kontrolünden geçirdi. İşte detaylar...

Süper Lig devinden sezonun ilk transferi! Sağlık kontrolünden geçirildi

AJANSSPOR - HABER

Ligde bu sezon umduğunu bulamayan ve erkenden şampiyonluk yarışından kopan Trabzonspor, gelecek sezon şampiyonluğa bir kadro kurmak için transfer çalışmalarına hız vermişti. Bu sezon Gaziantep FK'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Rumen golcü Denis Dragus'un menajeri Enrico Sposato, bordo mavili yöneticilerle transfer görüşmesi yapmak için dün İstanbul'a gelmişti.

Kulübüne 1.7 milyon Euro + bonus ödenecek

Belçikalı gazeteci Sacha Tavolieri'nin haberine göre, Trabzonspor Denis Dragus'un bonservisini elinde bulunduran Belçika Ligi takımı Standard Liege ile 24 yaşındaki futbolcunun transferi için 1.7 milyon euro ve bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı.

Denis Dragus 3 yıllık sözleşme imzalayacak

Haberin detayında, sezonu Gaziantep FK'de kiralık olarak geçiren Rumen golcünün, bordo mavili kulüple 3 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Sağlık kontrolünden geçirildi

Belçikalı gazeteci, Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı Denis Dragus'u sağlık kontoründen geçirdiğini de ileri sürdü.

Bu sezonki performansı

Gaziantep FK'nın sezon başında Belçika ekibi Standard Liege'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Rumen santrfor Denis Dragus, kırmızı siyahlı forma ile 11'i lig, 1'i kupa olmak üzere toplam 12 gole imza attı. 24 yaşındaki futbolcu 1 kez de gol pası verdi.

Güncel Piyasa değeri 3 milyon Euro

2019'da FC Viitorul'dan 1.8 milyon euro karşılığında Standard Liege transfer olan Denis Dragus, Serie A ekipleri Crotone ve Genoa'da kiralık olarak forma giydi.

1.85 boyundaki Rumen futbolcu, santrfor bölgesinin yanı sıra sol kanatta da forma giyebiliyor. 24 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler