Trabzonspor, Fatih Terim İle Görüşme Kararı Aldı!

26.03.2023 - 01:32 | Son Güncellenme: 26.03.2023 - 08:25

Trabzonspor'da Abdullah Avcı yerine flaş isim gündeme geldi. Galatasaray'ın efsane eski teknik direktörü Fatih Terim ile görüşme kararı alındı. Detaylar...

Trabzonspor, Fatih Terim İle Görüşme Kararı Aldı!

Salim MANAV - AJANSSPOR ÖZEL

Trabzonspor'da teknik direktörlük görevi için gündeme Fatih Terim ismi geldi. Bordo-mavili yetkiler, hafta içerisinde Terim'le görüşecek.

Trabzonspor'da değişiklik yaşanıyor

Süper Lig'de geçtimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen ve bu sezon ligde ve Avrupa'da istediği çıkışı yakalamayan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı ile yollar ayrıldı. Avcı'nın ayrılığının ardından Başkan Ahmet Ağaoğlu da istifa etti ve kongre kararı aldı.

Pazar günü yeni başkanını seçecek olan Trabzonspor'da tek aday Ertuğrul Doğan. 

İlgini Çekebilir
Domenec Torrent'ten Fatih Terim açıklaması: ''Bana yapılan haksızlık...''
Habere Git

Fatih Terim ismi gündeme geldi

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Ertuğrul Doğan yönetimi, gündeme Fatih Terim ismini aldı. Bordo mavili yöneticiler, hafta içerisinde Terim ile görüşecek. 

 Avcı sonrası Orhan Ak devam mı etti

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasından sonra deneyimli hocanın ekibinde yer alan Orhan Ak, Adana Demirspor karşılaşmasında takımının başında yer aldı ve Fırtına maçı 4-1'lik skorla kazandı. 

O bir Galatasaray efsanesi

Geçen sezon Galatasaray'dan ayrılan kulübün sembol ismi Fatih Terim, Cimbom'da 8 kez Süper Lig, 4 defa Türkiye Kupası ve Süper Kupa, bir kez de UEFA kupasını kazandı. Galatasaray tarihine adına altın harflerle yazdıran Terim, Sarı-Kırmızılı takım dışında Ümit Milli Takım, A Milli Takım, Göztepe, Ankaragücü, Fiorentina ve Milan'da çalıştı.

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'in ekibindeydi, yeni takımı belli oldu!
Habere Git

Mısır'dan gelen teklifi kabul etmedi

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Mısır A Milli Takımı ve Mısır Ligi ekibi Al-Ahly'den gelen teklifleri Fatih Terim kabul etmedi.

Altın Ayak Efsaneler Ödülü'nü aldı

Galatasaray'da bir UEFA Kupası ve 8 Süper Lig şampiyonluğu bulunan, A Milli Futbol Takımı'nı ise 2008'de Avrupa 3'üncülüğüne taşıyan Terim, Altın Ayak Efsaneler Ödülü'nü alan ilk Türk teknik direktör oldu.

Galatasaray'dan sonra çalışmadı

Geçen sezon ligin 20. haftasında Galatasaray'dan ayrılan Fatih Terim, kendisine gelen teklifleri geri çevirdi. Tecrübeli teknik adam herhangi bir takımla anlaşma sağlamadı. Trabzonspor ile isminin anılmasında sonra Bordo-Mavili taraftarlar  Fatih Terim ismini gündeme getirdi ve en çok konuşulan kişi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler