Galatasaray, Lyon'da kadro dışı kalan Nicolas Tagliafico için devreye girdi

27.08.2024 - 10:01 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 10:21

Son dakika transfer haberi | Derrick Köhn'ün performansından memnun olmayan Galatasaray, sol bek arayışlarına hız verdi. Sarı kırmızılılar için Fransa'dan yeni bir iddia geldi. İşte detaylar...

Galatasaray, Lyon'da kadro dışı kalan Nicolas Tagliafico için devreye girdi

AJANSSPOR - HABER

Şampiyorlar Ligi'ne kalmak için bu akşam sahasında Young Boys ile rövanş maçına çıkacak olan Galatasaray'da transfer hareketliliği de devam ediyor.

Hedef sol beke transferi

Hücum hattını Michy Batshuayi, sağ bekini Elias Jelert ve orta sahasını Gabriel Sara takviyeleri ile güçlendiren sarı kırmızılıların yeni hedefi ise sol bek transferi...

Nicolas Tagliafico iddiası

Öte yandan Fransız basınından Galatasaral için flaş bir transfer iddiası geldi. Foot Mercato'da yer alan habere göre; sarı kırmızılılar, Lyon forması giyen 31 yaşındaki Arjantinli yıldız Nicolas Tagliafico ile ilgileniyor.

Kadro dışı kaldı

Haberde, Lyon ile sözleşmeşmesinin son yılına giren Arjantinli sol bekin Fransız ekibinin ligde bu sezon oynadığı iki maçta da kadro dışı bırakıldığı hatırlatırken, Galatasaray'ın Lyon'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 31 yaşındaki futbolcu için girişimlere başladığı aktarıldı.

Galatasaray, Christopher Operi ile ilgilenmiyor

Öte yandan Galatasaray'a Le Havre forması giyen Christopher Operi'ın önerildiği ancak sarı kırmızlı takımın bu oyuncuyla ilgilenmediği ifade edildi.

Nicolas Tagliafico'nun performansı

Fransız ekibinde 69 maça çıkan Tagliafico, 4 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli yıldızın güncel piyasa değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor.

Arjantin Milli Takımı formasını da 63 kez terletme başarısı gösteren Nicolas Tagliafico, milli formayla bir Dünya Kupası, iki Copa America ve bir Conmebol Kupası şampiyonları yaşadı.

Yıldız sol bek Ajax formasıyla ise 3 lig, iki kez de Hollanda Kupası şampiyonlukları kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler