Süper Lig devi istiyordu! Hummels'den transfer kararı...

24.04.2024 - 09:55 | Son Güncellenme: 24.04.2024 - 10:10

Almanya'da Borussia Dortmund forması giyen Mats Hummels'in sene sonu sözleşmesi sona eriyor. Trabzonspor'un da istediği yıldız isim transfer kararını verdi. Detaylar...

Süper Lig devi istiyordu! Hummels'den transfer kararı...

AJANSSPOR HABER

Sene sonu Alman devi Dortmund ile sözleşmesi sona erecek olan Mats Hummels için Trabzonspor ve MLS ekiplerinin devreye girdiği iddia edildi. Transfer tekliflerini değerlendiren yıldız isim son kararıın verdi. Detaylar...

MLS ve Türkiye'den teklif var

Borussia Dortmund ile bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Alman yıldız Hummels için MLS ve Türkiye'den bazı tekliflerin olduğu iddia edilirken yıldız ismin gelen transfer tekliflerini değerlendirmeye aldığı ifade edilmişti.

Trabzonspor nabız yokladı

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlere göre Trabzonspor, Dortmund ile sözleşmesi sene sonunda bitecek olan Mats Hummels ile temasa geçtiği ve nabız yokladığı iddia edilmişti. Gelecek sezon iyi kadro kurmak isteyen Bordo-Mavililer, Hummels transferini tamamlayıp kampa yetiştirmek istemişti.

Hummels kararını verdi

Bild'de yer alan habere göre Mats Hummels, Borussia Dortmund ile 1 sezon daha devam etmek istiyor. Habere göre Hummels'in takımda kalma ihtimalinin oldukça yüksek olduğu ve sportif direktör Sebastian Kehl ile ilk görüşmenin yapıldığı ifade edildi.

Maliyeti umursamadı

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Hummels ile Dortmund arasında görüşmelerin hız kazandığı ve mali detayların oyuncu tarafından önemsenmediği aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler