"Süper Lig amaç, Play-Off araç"

18.05.2021 - 13:37 | Son Güncellenme: 18.05.2021 - 13:44

TFF 1. Lig'de Play-Off heyecanı sürüyor. Bugün Altınordu, serinin ilk maçı için evinde Samsunspor'la karşılaşacak. Radyospor'dan Nazım Türknas ile Volkan Yılmaz, bu müsabakadan önce İzmir'in yolunu tuttu. İşte detaylar...

"Süper Lig amaç, Play-Off araç"

Nazım TÜRKNAS - Volkan YILMAZ

TFF 1. Lig Play-Off serisinde Samsunspor ile zorlu bir mücadeleye girecek olan Altınordu, maç öncesi kapılarını sadece Radyospor Üçleme Programı Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz’a açtı.

"Daimi bir amaç..."

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, maça çok rahat hazırlandıklarını belirtirken, kulübün CEO’su ve aynı zamanda Başkanvekili Barış Orhunbilge ise "Süper Lig’in kendileri için daimi bir amaç" olduğunu söyledi.

 

Orhunbilge, "Samsunspor maçının hedefe giden yolda araç olarak gördüklerini ve nasiplerinde varsa elbette gerçekleşeceğini" ifade etti.

"Asla taviz verilmeyecek..."

Başkanvekili Orhunbilge, "Süper Lig’e çıkılması durumunda Altınordu felsefesinden ve bu ülke çocuklarına güvenmekten asla taviz vermeyeceklerini, duruşlarını bozmayacaklarını" özellikle belirtti.

Altınordu'nun TFF 1. Lig performansı

Sezonu Altay'ın 3 puan gerisinde, 6. sırada bitiren Altınordu; bu yıl 34 maça çıkarken 17 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. İzmir ekibinin Samsun'la oynadığı müsabakalarda beraberlik bozulmazken; İstanbulspor ve Altay'a karşı üstünlüğü biliniyor. Altay Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Samsun maçı öncesi "Yeterli kadro derinliğimiz olsaydı sezonu ilk 2'de bitirebilirdik." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler