Super Bowl ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

11.02.2024 - 19:59 | Son Güncellenme: 11.02.2024 - 20:07

ABD'de en ünlü spor organizasyonu olan Super Bowl Finali için geri sayım başladı. Peki Super Bowl ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Super Bowl ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

AJANSSPOR HABER

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük spor organizasyonlarından biri olan Super Bowl Finali bu akşam oynanacak. Finalde Kansas City Chiefs ve San Francisco 49'ers, ABD'nin Las Vegas şehrinde karşı karşıya gelecek. Ulusal Futbol Ligi'nin (NFL) şampiyonunu belli edecek olan Super Bowl, ABD'de televizyonda en çok izlenen etkinlik oluyor.

Super Bowl saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan Super Bowl, 11 Şubat'ı 12 Şubat'a bağlayan gece TSİ 02:30'da başlayacak. Karşılaşma S Sport ve S Sport Plus uygulamasından canlı yayınlanacak.

Devre arasında sahneye çıkacak yıldız isim belli oldu

Super Bowl'da en büyük etkinliklerinden biri ise karşılaşmanın devre arasında yapılacak şov. Bu yıl, devre arasında konser yapacak isim Usher olacak. Geçmiş senelerde Super Bowl'un devre arası şovlarında Rihanna, Snoop Dog, Eminem, Shakira ve Jennifer Lopez gibi ismler sahne almıştı.

Reklam gelirleri dudak uçuklatıyor

Super Bowl, yarattığı atmosferle birlikte ekonomisiyle de ABD'ye katkı sağlıyor. Maç sırasında televizyonda yayınlanacak 30 saniyelik bir reklamın bedeli 7 milyon dolar oldu. FOX televizyonu, gecenin reklam satışlarını sonlandırdı. Bir önceki Super Bowl etkinliğinde reklam gelirleri 579 milyon dolara kadar çıktı.

Son şampiyon unvanını koruyabilecek mi?

Geçen sezon Super Bowl'da şampiyon olan Kansas City Chiefs, unvanını korumak için bir kez daha sahne alacak. Son 6 sezonda 4. kez Super Bowl finali oynayacak olan Kansa City Chiefs 3. şampiyonluk için sahaya çıkacak. 

San Francisco 49'ers rövanşı alabilecek mi?

2020 yılında Super Bowl finalinde karşılaşan Kansas City Chiefs ve San Francisco 49'ers, 4 yıl aradan sonra bir kez daha karşılaşacak. En son oynadıkları finalde şampiyonluğa ulaşan taraf, Kansas City Chiefs oldu.

Senin için hazırladığımız haberler