Türkiye - Kanada: 3-0 (Maç Sonucu - Özet)

16.06.2023 - 10:15 | Son Güncellenme: 16.06.2023 - 10:25

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Uluslar Ligi'nde Kanada karşısında 3-0 kazandı ve 2. sıraya yükseldi. Maç sonucu, setler ve yazılı özet.

Türkiye - Kanada: 3-0 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

FIVB Uluslar Ligi'nde mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 7. maçına Kanada karşısında çıktı. Filenin Sultanları, mücadeleyi 3-0 kazandı.

Filenin Sultanları fazla zorlanmadı

Karşılaşmaya iyi başlayan Ay-Yıldızlılar, ilk seti 25-15 önde tamamladı. İkinci setin sonunda ise fazla süre alamayan oyuncularını sahaya süren Santarelli, farkın kapanmasına engel olamadı. İlerleyen bölümde tekrar oyuna ağırlığını koyan Filenin Sultanları, ikinci seti de 25-22 önde bitirdi.

Kanada'ya set yok

Karşılaşmanın son setinde de iyi oyununa devam eden Türkiye, Kanada karşısında üstünlüğünü korudu. Filenin Sultanları üçüncü seti 25-20 kazanarak, mücadeleyi 3-0 aldı.

İlgini Çekebilir
Filenin Sultanları tutuldu! Polonya set vermedi
Habere Git

Filenin Sultanları 2. sırada

Uluslar Ligi'nde Çin, Polonya, ABD, Brezilya, Japonya, Almanya, Tayland, Kanada, Bulgaristan, Dominik, Sırbistan, İtalya, Hollanda, Hırvatistan ve Güney Kore ile yarışan Türkiye, oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. 16 puan toplayan Filenin Sultanları, maç fazlasıyla ligin 2. sırasına yükseldi.

Sıradaki rakip Dominik

Ay-Yıldızlılar, Uluslar Ligi'ndeki mücadelesine devam ediyor. Bir sonraki rakip ise Dominik Cumhuriyeti. Filenin Sultanları'nın Dominik karşısında oynayacağı maç 18 Haziran Pazar günü, saat 12.00'de başlayacak. Karşılaşma TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler