Süleyman Hurma'dan Güven Yalçın'a destek: ''Montella'nın haberi yoktur''

14.11.2023 - 22:18 | Son Güncellenme: 14.11.2023 - 22:27

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, Milli Takım Teknik Direktör'ü Vincenzo Montella'nın Güven Yalçın'dan haberi olmadığını söyledi.

Süleyman Hurma'dan Güven Yalçın'a destek: ''Montella'nın haberi yoktur''

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'ün Başkanı Süleyman Hurma, TRT Spor'a konuk oldu. Başkan Hurma, Milli Takım aday kadrosunun açıklamasına değinirken Güven Yalçın'ın alınmamasına da tepki verdi.

''Montella'nın sistemine uyuyor''

Güven Yalçın'ın Milli Takım'da olması gerektiğini söyleyen Süleyman Hurma, ''Güven gibi oyuncuların 2*24 havuzunda olması gerekiyor. Türk pasoportu taşıyan santrafor sayısı 5 taneden fazla değildir. Sakat oyuncular var. Cenk Tosun, Güven Yalçın, Serdar Dursun, Umut Meraş var. Bir iki arkadaş daha var ismini unutmuş olabilirim. Güven 23 yaşında bir oyuncu ve potansiyeli çok yüksek. Böyle bir dönemde hazırlık maçında da alınması gerekiyor. Bir görülsün orada. Milli takım hocasının işine gelmeyebilir. Montella'nın oyununu bilirim. Kırık santrafor oynatıyor. Güven'de en uyumlu oyuncudur.'' dedi.

''Montella'nın Güven Yalçın'dan haberi yoktur''

Montella'nın Güven Yalçın'dan haberi olmadığını söyleyen Hurma, ''Eminim Montella'nın Güven Yalçın'dan haberi yoktur. Bundan çok eminim. Birisi ona burada Güven var dememiştir. Son 3 maçı bir defa izlemiş olsaydı Güven'i alırdı. Bizim 15 tane çok iyi, çok fit santraforumuz varsa eğer 3 maçta iyi oynayan tabi alınmaz. 21 yaşında Beşiktaş'ta oynarken milli takımı var. Daha sonra İtalya yaptı. Orada başarısız geçti ama şimdi iyi işler yapıyor.'' dedi.

''Büyük takımlara gitse hemen alacaklar''

Sol bek için de önerilerde bulunan Hurma, ''Hiç sol bekimiz yok. Bizde geçen seneden bu yana banko oynayan Levent var. Herkes beğeniyor.. Niye almaz Levent'i? Birkaç ay sonra Levent'i isteyen büyük takımlar var. Verirsek hemen milli takıma gider. Bizim gibi takımlara gelme istediği de oyuncuların şevkini kırıyor.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler