Beşiktaş'ın ve Sivasspor'un Eski Futbolcusu Douglas Santos, Tutuklandı

25.05.2023 - 15:20 | Son Güncellenme: 25.05.2023 - 15:38

Bir dönem Süper Lig'de Beşiktaş ve Sivasspor formaları giyen Brezilyalı sağ bek Douglas'ın ülkesi Brezilya'da tutuklandığı öğrenildi. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ın ve Sivasspor'un Eski Futbolcusu Douglas Santos, Tutuklandı

AJANSSPOR - HABER

Bir dönem Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ve Demir Grup Sivasspor forması giyen Douglas tutuklandı.

Havaya ateş etti

İspanyol basınında Marca'nın haberine göre, son olarak Beşiktaş'ta oynadıktan sonra takımsız kalan Douglas ülkesi Brezilya'da yat limanındaki bir otoparkta silah ile havaya ateş etti.

Douglas Santos, Suçunu itiraf etti!

Yaşanan olay sonrasında harekete geçen Breziyla polisi olay için soruştuma başlatırken, kimliği tespit edilen Douglas annesi adına kaydettiği tabancayı ormanlık alana sakladığını ve ateş edenin kendisi olduğunu itiraf etti.

21 Nisan'da tutuklanma kararı alınan Douglas, kamuya açık alanda yasa dışı silah kullanmaktan yargılandı.

Sivasspor'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu

Büyük umutlarla 2014-15 yılında Barcelona'ya 4 milyon Euro'ya transfer edilen Douglas daha sonrasında kariyerinde büyük bir düşüş yaşamış ve kiralık olarak katıldığı Demir Grup Sivasspor'da gösterdiği iyi performans ile 2019-20 sezonunda Beşiktaş'a transfer olmuştu.

Douglas'ın Sivasspor performansı

Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor formasını 32 maçta giyen Douglas, üç kez gol atmayı başarırken yedi kez de asist yaptı. 

Douglas'ın Beşiktaş performansı

Temmuz 2019'da bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer olan Douglas, beklenen performasın gerisinde kalınca formadan uzak kaldı. 

Üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle performansı düşen Douglas, Siyah-Beyazlı takımda 5'i Süper Lig, 2'si Avrupa Ligi olmak üzere toplamda 7 karşılaşmada forma giydi. Brezilyalı son olarak ise 26 Ocak 2020'de oynanan Göztepe mücadelesinde 58 dakika sahada kaldı. Ardından oynanan 5 mücadelede forma giyemeyen Sambacı, mart ayında yeniden sakatlandı. 2020 yaz transfer döneminde kendisinden takım bulması istenen Douglas, "Bu parayı başka yerde bulamam" diyerek Beşiktaş'ın bu teklifini reddetti ve ardından Siyah-Beyazlı kulüp tarafından kadro dışı bırakıldı.

Temmuz 2022'de sözleşmesi sona erince takımdan ayrıldı. O tarihten beri de hiçbir takımda forma giymedi.

Senin için hazırladığımız haberler