Steven Gerrard'dan Lionel Messi'ye Arabistan çağrısı

07.07.2024 - 20:28 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 20:40

Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Ettifaq'ın teknik direktörü Steven Gerrard, Lionel Messi'ye Suudi Arabistan'da görmek için çağrıda bulundu. Detaylar...

Steven Gerrard'dan Lionel Messi'ye Arabistan çağrısı

AJANSSPOR HABER

Suudi ekibi Al-Ettifaq'ın İngiliz teknik direktörü Steven Gerrard, Suudi Arabistan medyasından MBC Masr 2'ye açıklamalarda bulundu.

Gerrard, futbolculuk döneminde Real Madrid ve Chelsea'den teklif aldığını ifade ederken, Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin de Suudi Arabistan'da forma giymesi için çağrıda bulundu. İşte Gerrard'ın sözleri...

"Real Madrid ve Chelsea'den teklif aldım"

Steven Gerrard, geçmişte Real Madrid ve Chelsea'den teklif aldığını şu sözlerle duyurdu: "Real Madrid ve Chelsea'den teklifler aldım ama kalbim her zaman Liverpool'daydı. Bu karardan asla pişman olmadım. Zamanı geri alabilseydim, aynısını yapardım"

Ronaldo mu, Messi mi?

Gerrard, dünya futbolunun iki efsanesi hakkındaki soruya şu yanıtı verdi: "Hem Cristiano Ronaldı hem de Lionel Messi, futbolda inanılmaz hikayelere sahip inanılmaz oyuncular. Ronaldo harika bir bireysel golcü, Messi ise daha komple bir takım oyuncusu. Aralarında seçim yapamıyorum, ikisi de efsane."

"Messi bizim için büyük bir kazanım olurdu"

İngiliz antrenör, Lionel Messi'nin Suudi Arabistan'da forma giyme ihtimali için, "Messi'nin Al-Ettifaq'ta olması benim için bir hayal. O inanılmaz bir oyuncu ve kulüp için büyük bir kazanım olurdu. Suudi Arabistan'a taşınmasının zor olduğunu biliyorum ama hayal kurmakta yanlış bir şey yok" yanıtını verdi.

Al-Ettifaq performansı

Steven Gerrard yönetimindeki Al-Ettifaq, geride bıraktığımız sezonda Suudi Arabistan Pro Ligi'nde 34 maçta, 12 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyet elde etti. Suudi temsilcisi, ligi topladığı 48 puanla 6'ncı sırada tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler