Türkiye - Galler Maçı Sonrası Stefan Kuntz'dan Ayrılık Sorusuna Cevap!

20.06.2023 - 00:52 | Son Güncellenme: 20.06.2023 - 01:00

EURO 2024 Elemeleri'nde Galler'i 2-0 mağlup eden Türkiye A Milli Futbol Takımı'mızda Stefan Kuntz maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte tüm detaylar

Türkiye - Galler Maçı Sonrası Stefan Kuntz'dan Ayrılık Sorusuna Cevap!

AJANSSPOR - HABER

Milli Takım, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu dördüncü maçında Galler'i 2-0 mağlup etti.  Karşılaşmanın ardından Ay-Yıldızlıların Teknik Direktörü Stefan Kuntz, açıklamalarda bulundu. 

"Kırmızı kartla oyunun gidişatı değişti"

İlk olarak karşılaşmayı değerlendiren Kuntz, şu ifadeleri kullandı:

"Önceden attığımız tohumların yeşerdiğini gördük, meyvelerini gördük. Taktiksel olarak beklentilerimizi sahaya yansıttık. Kanatlardan gelmeye çalıştık, orta açtık. Belki çok pozisyon üretemedik ama golü attık. Çok mutluyduk ama o şekilde iptal edilmesi bizi üzdü. Kırmızı kartla oyunun gidişatı değişti, 10 kişiye karşı oynadık. Sabırlı olmak önemliydi.

Devrede her şeyi konuştuk. Kimi ne zaman oyuna alacağımızı konuştuk. Sabırlı olmamız gerektiğini yine konuştuk. Taraftar inanılmazdı. Maça müthiş adapte oldular. İkinci yarı yine gol attık ama iptal edildi. Buna rağmen taraftar hiç düşmedi, motivasyonumuzu hep yüksek tuttu. Bazı şeylerin geliştiğini, büyüdüğünü söylüyorum hep. Bazı insanlar bunu görmeyebilir ama biz rahatlıkla görebiliyoruz."

"Arda'nın sol ayağı benimkinden çok daha iyi"

Milli Takımın 2. golünü atan Arda Güler'e ayrı bir parantez açan Kuntz, "Arda'nın sol ayağı benimkinden çok daha iyi. Tartışmak bile gereksiz. Ama onun şu anki vücudu da benim 14 yaşımdaki vücudum gibi. Orada da ben öndeyim." dedi.

İlgini Çekebilir
19 Mayıs ruhuyla Avrupa'ya
Habere Git

"Benim tarafımdan bir sorun yok"

Milli Takım ile ayrılık sorusuna da cevap veren Kuntz, "Benim tarafımdan bir sorun yok. Neden Eylül'de görevde olmayayım, anlayamadım. Çok iyi bir yoldayız, soruyu tam olarak anlayamıyorum. Geçen sene Uluslar Ligi'nde 4 maç kazanmıştık, yine benim gitmemle ilgili Haberler vardı. Yarın belki yine böyle yazılar çıkacak. Burada olmaktan ve bu takımla çalışmaktan mutluyum. Buradaki gelişimi görüyorum. Burada olmaktan ve iyi bir Milli Takım sunmaktan gururluyum. Hiçbir oyuncu, hiçbir hoca Milli Takım'dan veya bayraktan önemli değildir. Eylül ayını mutlulukla bekliyorum." dedi.

"Ben işimi yapıyorum"

Son olarak sözleşme süresine dikkat çeken Kuntz, "Haziran ayına kadar sözleşmem var. Ben işimi yapıyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler