Stefan Kuntz Türkiye- Litvanya maçı sonrası onuşuyor

14.06.2022 - 23:35 | Son Güncellenme: 15.06.2022 - 00:21

Uluslar Ligi C Ligi 1. Grubu 4. maçında Litvanya'yı 2-0 mağlup ederek grupta 4'te 4 yapan A Milli Takımımız'da Stefan Kuntz maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Stefan Kuntz Türkiye- Litvanya maçı sonrası onuşuyor

AJANSSPOR - HABER

A Milli Takımımız, Uluslar Ligi C Ligi 1. Grubu 4. maçında, deplasmanda 6-0'la geçtiği Litvanya'yı konuk etti. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan ve Fransa Futbol Federasyonu'ndan kadın hakem Stephanie Frappart'ın yönettiği karşılaşmayı 2-0 kazanan Stefan Kuntz yönetimindeki Ay Yıldızlılar, 4'te 4 yaptı, liderliği sağlama aldı. 3 puan, 37'de Kaan Ayhan ve 54'te Hakan Çalhanoğlu'nun penaltıdan attığı gollerle geldi. 81'de ise Cengiz Ünder kazanılan penaltıdan yararlanamadı. Grubumuzdaki diğer karşılaşmada Lüksemburg ile Faroe Adaları 2-2 berabere kaldı.

Kuntz: "Hiç gol yemeden 4 maçımızı kazandık"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz "Hedeflerimize ulaştık. Hiç gol yemeden 4 maçımızı kazandık. Taraftarlarımıza teşekkür ederim. Bizi desteklemeleri çok önemliydi. Şu anda bir kupa kazanmadık biliyorum. Ancak Türk taraftarlar, takımlarıyla gurur duyabilirler.  Bir kupa kazanmadık, ayaklarımızın yere basması lazım ama gösterilen performans arzuluydu. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Bence bu kitabın ilk bölümünü çok iyi bir şekilde yazdık. Bundan sonra çalışmalarımıza devam edip kitabın ikinci bölümü için odaklanacağız." dedi.

"Yeniden buluşmak için sabırsızlanıyorum"

Takımda çok sayıda lider oyuncu olduğunu dilke getiren Kuntz "Lider oyuncu sayımızın çok fazla olduğunu düşünüyorum. Hakan bunlardan bir tanesi. Cengiz de öyle. Dorukhan ile de çok sağlıklı görüşmeler yaptık. Onlardan da tavsiye alıyorum. Bazı noktalarda geri gidişlerimiz olabilir ancak birbirimize ne kadar kenetlendiğimizi göstermiş olduk. Yeniden buluşmak için sabırsızlanıyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler