Türkiye-İtalya Maçı Öncesi Stefan Kuntz'dan Açıklama

29.03.2022 - 20:56 | Son Güncellenme: 29.03.2022 - 21:02

Portekiz'e kaybederek, Dünya Kupası'na veda eden Türkiye, Kuzey Makedonya'ya elenen İtalya ile karşılaşacak. Stefan Kuntz, maç öncesi açıklama yaptı. İşte detaylar.

Türkiye-İtalya Maçı Öncesi Stefan Kuntz'dan Açıklama

AJANSSPOR - HABER

Portekiz'e kaybederek Dünya Kupası'na veda eden Türkiye A Milli Takımı, Kuzey Makedonya'ya 90+2'de gelen gol ile elenen İtalya ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Konya'da oynanacak mücadele öncesi Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, açıklamalarda bulundu.

"Bu maçta göreceğim"

Bazı oyuncuları İtalya karşısında deneyeceğini söyleyen Kuntz, "Avrupa'nın en iyi takımlarından birine karşı oynama imkanımız oldu. Görmek istediğim oyuncuları, bu maçta göreceğim. Ne kadar iyi olduklarını göstermek için bu maçta böyle bir fırsatları olacak." ifadelerini kullandı.

"Takım ruhu pozitif"

Burak Yılmaz'ın Milli Takım'ı bıraktığını duyurarak, kamptan ayrılmasının ardından oyuncuları daha ciddi gözlemlediğini belirten Kuntz, "Burak Yılmaz sonrasında neler olacak diye daha ciddi şekilde gözlemledim. Takım ruhunu gayet pozitif görüyorum. İstiklal Marşı'nın ilk kelimesi 'Korkma'. Bu da maçımızın temasını oluşturacak." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler