Stefan Kuntz hayran kaldı: "10 yılımızı kurtarır"

27.09.2021 - 10:12 | Son Güncellenme: 27.09.2021 - 10:20

Türkiye Milli Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Beşiktaş forması giyen Rıdvan Yılmaz'a hayran kaldı. İşte Kuntz'un Rıdvan Yılmaz analizi...

Stefan Kuntz hayran kaldı: "10 yılımızı kurtarır"

AJANSSPOR-HABER

Futbolculuk döneminde Beşiktaş forması da giyen Stefan Kuntz, Türkiye Milli Futbol Takımı'nın başına geçti. Almanya U-21 Takımı'nda koordineli şekilde çalışması ve genç oyuncularla yeni bir sistem kurması için ay-yıldızlıların başına getirilen Stefan Kuntz, Türk futbolcuları mercek altına aldı. Kuntz, Beşiktaş'tan bir futbolcuyu da çok beğendi. Detaylar haberde...

Rıdvan Yılmaz'a hayran kaldı

Beşiktaş'ın son maçlarını dikkatle takip eden 58 yaşındaki çalıştırıcı, genç sol bek Rıdvan Yılmaz'a hayran kaldı. 20 yaşındaki futbolcu, son 3 maçta 2 gol, 1 asistle oynadı ve gösterdiği yüksek performansla dikkatleri üzerine topladı.

"10 yılımızı kurtarır"

Fotomaç'ın haberine göre; Kuntz, Hamit Altıntop ile yaptığı görüşmede, "20 yaşında olmasına rağmen çok akıllı oynuyor. Fizik gücünü artırması halinde Avrupa'nın önemli takımlarında rahatlıkla forma giyer. Milli takımın en az 10 yılını kurtarır" dedi.

Rıdvan Yılmaz'ın bu sezonki performansı

Rıdvan bu sezon Beşiktaş'ta 6 maçta boy göstermiş ve 2 gol, 1 asist yapmıştı. Rıdvan geçtiğimiz yaz A Milli Takım ile EURO 2020 kadrosuna çağrılmıştı ancak dönemin hocası Şenol Güneş, genç futbolcuyu hazır olmadığı gerekçesiyle oynatmamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler