A Milli Takım'da ​​​​​​​Stefan Kuntz Lüksemburg maçı sonrası konuştu

12.06.2022 - 00:10 | Son Güncellenme: 12.06.2022 - 00:33

UEFA Uluslar C Ligi 1’inci Grup 3’üncü maçında ​​​​​​​Lüksemburg'u 2-0 mağlup ederek 9 puana ulaşan A Milli Takım'da Stefan Kuntz maç sonu değerlendirmelerde bulundu

A Milli Takım'da ​​​​​​​Stefan Kuntz Lüksemburg maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

A Milli Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 3. maçında deplasmanda Lüksemburg'u Hakan Çalhanoğlu ve Serdar Dursun'un golleriyle 2-0 mağlup etti ve grubunda 3'te 3 yaptı.

"Yine gol yemeden kazandık. Bu çok önemli"

Karşılaşma sonrası A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz açıklamalarda bulundu. Alman teknik adam zor bir maç oynadıklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

 

"Bugün zor bir maçtı, bunu söylemek lazım. Gruptaki en zor rakip demiştik. Bugünkü maçta farklı bir tablo ortaya çıktı. Bazı oynamamış oyuncuları da sahaya sürdük. Bu maçlarda zorlanabilirsiniz, hatta kaybedebilirsiniz ama biz kazandık, yine gol yemeden kazandık. Bu çok önemli."

"Halil'in performansından memnun değilim diye bir şey yok"

Takımın son durumu hakkında da konuşan Kuntz "Enes'in sakatlık problemleri var. Fikstürün kalabalıklığını görüp ona göre oyuncu seçimi yaptık. Serdar oyuna girip golünü de attı. Halil'in performansından memnun değilim diye bir şey yok. Tüm ailem burada. Eşim, kızım, kardeşim ve oğlum bugün maçı izledi burada. Onlar da bu galibiyete benim kadar sevindi. Sadece benim ailem değil. Oyuncularımızın dahil 40 kişiye yakın aile burada maçı bizimle takip etti." şeklinde konuştu.

"Daha ne istiyoruz?"

Takımın hücum anlamında yaptıklarından memnun olduğunu söyleyen Kuntz "3 maçta 12 gol attık. Daha ne istiyoruz? Hücum anlamında yaptıklarımız beni bir hoca olarak memnun ediyor. Hücum oyuncularımın performansındn gayet memnunum. Bir teknik adam olarak gol atma özelliği fazla olan oyuncularım olursa gayet mutlu olurum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler