Spurs'te Cedi ve Wembanyama sahneye çıktı

10.10.2023 - 16:54 | Son Güncellenme: 10.10.2023 - 17:00

Bu sezon NBA'de San Antonio Spurs forması giyecek olan Cedi Osman ve NBA'in 1 numaralı draftı Victor Wembanyama parkeye çıktı. İşte tüm detaylar...

Spurs'te Cedi ve Wembanyama sahneye çıktı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

NBA'de sezon öncesi hazırlık maçında San Antonio Spurd ve Oklahoma City Thunder karşı karşıya geldi. Thunder'ın 122-121 kazandığı karşılaşmada yeni takımıyla ilk maçına çıkan Cedi Osman ve herkesin performansını merakla beklediği Victor Wembanyama sahne aldı.

Wembanyama yıldızlaştı

NBA'de sezon öncesi hazırlıkl karşılaşmasında görücüye çıkan Victor Wembanyama, maçı 20 sayı, 5 riabund ve 2 top çalmayla tamamladı. 19 yaşındaki yıldız adayı 13'te 8 saha içi isabeti bulduğu karşılaşmada 5'te 2 üçlük isabetiyle oynadı.

Cedi yeni formasıyla

NBA'de 6 sezondur Cleveland Cavalier forması giyen Cedi Osman, bu sezon başında San Antonio Spurs'e takaslandı. Dün gece yeni formasıyla ilk kez parkeye çıkan Cedi, 18 dakika süre bulduğu maçta 7 sayı, 4 ribaund ve 2 asistle oynadı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe kariyerine sakatlıklar gölge düşürdü! Flaş karar...
Habere Git

"Daha iyisini yapabilirim"

NBA 2023 draftı'nın 1 numaralı ismi Victor Wembanyama maçın ardından yaptığı açıklamalarda, "Ben bir çaylağım, bu yüzden yapmam gereken sıkı oynamak, yüzde 100'ümü vermek... Sadece her zaman enerjimi ortaya koymaya çalışıyordum. Ama daha iyisini yapabilirim" dedi.

San Antonio Spurs'ün deneyimli koçu Gregg Popovich de Wembanyama'nın performansından memnun olduğunu dile getirdi.

Micic süre bulamadı

Sezon öncesinde Anadolu Efes'ten ayrılarak NBA ekiplerinden Oklahomca City Thunder'a imza atan Vasilije Micic, takımının ilk hazırlık karşılaşmasında süre bulamadı.

Senin için hazırladığımız haberler