Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu saldırıya uğradı

17.05.2021 - 08:33 | Son Güncellenme: 17.05.2021 - 11:33

Spor yazarı Uğur Karakullukçu program çıkışı sonrasında saldırıya maruz kaldı. Karakullukçu'ya kimler, neden saldırdı? Karakullukçu olayı anlattı. İşte detaylar...

Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu saldırıya uğradı

AJANSSPOR-HABER 

Spor yazarı ve yorumcusu Uğur Karakullukçu program çıkışı sonrasında saldırı girişimine uğradı. Karakullukçu, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. Karakullukçu, kendisine saldıranların Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'dan olduğunu ifade etti.

Uğur Karakullukçu: "3 kişinin saldırı girişimine uğradık"

Twitter hesabından bir açıklama yapan, Karakullukçu, "Kontra yayını çıkışı ultrAslan grubundan olduğunu söyleyen üç kişinin saldırı girişimine uğradık. Polis çağrıldı, şikayetçi olacağız" ifadelerini kullandı.

"Polis eşliğinde evime ulaştım"

Bu paylaşımdan sonra Karakullukçu, yeni bir paylaşım daha yaptı. Karakullukçu, "Ekip olarak ifademizi verip şikayetçi olduk, polis eşliğinde de evime ulaştım. Başta yardımcı olan polis ve kurumun güvenlik görevlileri olmak üzere şahıslardan şikayetçi olan kurumum Haber Global'e, ekip arkadaşlarıma ve desteğini hissettiren hepinize teşekkürler" dedi.

Uğur Karakullukçu, Haber Global'de seyirciyle buluşuyor

A Spor ve Sabah gazetesinden ayrıldıktan sonra dijital medyada daha çok futbolseverlerle buluşan 33 yaşındaki Karakullukçu, Haber Global'de Serdar Ali Çelikler, Candaş Tolga Işık ve Onur Tuğrul ile birlikte programda yer alıyor.

Ajansspor olarak meslektaşlarımıza yönelik saldırı kınıyoruz. Basın susturulamaz.

Senin için hazırladığımız haberler