Spor radyoculuğunun lideri Radyospor bir ödül daha kazandı

19.02.2021 - 23:01 | Son Güncellenme: 20.02.2021 - 20:02

Spor radyoculuğunun lideri Radyospor bir ödül daha kazandı... Esenler Belediyesi ve Radyo Esenler tarafından, 13 Şubat Dünya Radyo Günü nedeniyle düzenlenen Radyonun Yıldızları yarışmasında, 350 bin kişinin katılımıyla düzenlenen oylama sonucunda Radyospor, Türkiye'nin en iyi spor radyosu ödülünün sahibi oldu. Detaylar haberimizde...

Spor radyoculuğunun lideri Radyospor bir ödül daha kazandı

AJANSSPOR-HABER

Türkiye'nin en iyi spor radyosu Radyospor yeni bir ödülün sahibi oldu. 

Esenler Belediyesi ve Radyo Esenler tarafından, 13 Şubat Dünya Radyo Günü nedeniyle düzenlenen Radyonun Yıldızları yarışmasında, 350 bin kişinin katılımıyla düzenlenen oylama sonucunda Radyospor, Türkiye'nin en iyi spor radyosu ödülünün sahibi oldu. 

Geçen hafta Esenler Belediyesi'nde yapılması planlanan ödül gecesi; pandemi ve hava muhalefeti nedeniyle ertelenmişti. Ödül kazananlar Belediye'nin YouTube kanalında, Şehir Ekranı TV, gerçekleştirilen yayınla açıklandı. 23 kategoride en iyiler ödüllerini aldılar.  

Radyospor, dinlenme oranlarındaki üstünlüğü, yurtiçi ve yurtdışında ses getiren haberlerinin yanı sıra, her yıl üniversite ve değişik kurumlar tarafından düzenlenen yarışmalarda elde ettiği birinciliklerle de spor radyoculuğundaki liderliğini pekiştiriyor.

.

Senin için hazırladığımız haberler