Spor Bakanı'ndan Melissa Vargas için flaş sözler

21.08.2024 - 10:05 | Son Güncellenme: 21.08.2024 - 10:16

Voleybol haberleri. Sırbistan Spor Bakanı Zoran Gajic, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yıldız ismi Melissa Vargas hakkında açıklamalar yaptı. Detaylar.

Spor Bakanı'ndan Melissa Vargas için flaş sözler

AJANSSPOR-HABER

Sırbistan Voleybol Federasyonu'nun eski başkanı ve mevcut Spor Bakanı Zoran Gajic gündemi sarsacak flaş açıklamalarda bulundu. Milliyet'te yer alan habere göre; Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda oldukça başarısız bir performans sergileyen Sırbistan Milli Takımı'nın etkisizliği sonrası gelen ifadeler dikkat çekti. Gajic, skandal açıklamalarına Melissa Vargas'ı da ekledi. İşte detaylar...

Zoran Gajic, Meridian Sport'a verdiği demeçte Sırp voleybolunda sadece Sırp oyuncuların forma giydiğini dile getirdi.

"Takım yüzde yüzünü veremedi"

Sırbistan'ın başarısız sonucu hakkında konuşan Zoran Gajic, "Kadın takımından madalya bekleniyordu. Ancak, VNL sık sık yapılan seyahatler kızları ritimlerini bozdu. Teknik ekip bazı oyunculara dinlenme izni verdi ancak bu da ters bir etki yarattı. Takım yüzde yüzünü veremedi. Nedenlerini Sırbistan Voleybol Federasyonu antrenörler kurulu inceleyecek" dedi.

Sırbistan'ın çeyrek finaldeki performansına parantez açan Zoran Gajic, "Şunu belirtmeliyim ki, kızlarımız çeyrek finalde gelecekteki olimpiyat şampiyonlarına karşı oynadıkları ilk seti çok güçlü bir şekilde oynadılar. 24-26 kaybettik ve sonrasında bir şekilde düşüş yaşadık" şeklinde konuştu.

Zoran Gajic açıklamasında, "Ayrıca bir başka noktaya daha odaklanmak istiyorum; hem erkek hem de kadın milli takımımız sadece Sırp oyuncularla oynuyor" dedi.

Paola Egonu'nun Nijerya kökenli olduğunu belirten Zoran Gajic, "Biraz rakiplerimizle karşılaştıralım; İtalya takımının lideri Nijerya kökenli İtalyan Paola Egonu. Slovak kökenli Myriam Sylla var, Nijeryalı Omoruyi var, Rus Antropova var..." diye konuştu.

"Türkiye'nin lideri Kübalı Melissa Vargas"

Skandal açıklamalarında Melissa Vargas'ı da örnek gösteren Zoran Gajic, "Türkiye'nin lideri ise her maçta takımın tüm sayılarının yüzde 50'sini alan Kübalı Melissa Vargas dedi.

Erkek voleybolundan örnek veren Zoran Gajic, "Erkek voleyboluna bakalım... Polonya'da ne kadar gelişmiş ve Kübalı Wilfredo Leon'u kadrolarına katmışlar. Brezilyalılar Leal'i getirmişler" açıklamasını yaptı.

"Sırbistan sadece kendi gücüne odaklanıyor"

Zoran Gajic son olarak, "Sırbistan sadece kendi gücüne odaklanıyor. Yani voleybolumuzdaki her başarı iki kat değerli" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler