Şov sırası Anderson Talisca'da!

16.03.2017 - 08:46 | Son Güncellenme: 16.03.2017 - 08:46

Kara Kartal’ın yeni sezon öncesinde Portekiz Ligi ekibi Benfica’dan 2 sezonluğuna kadrosuna kattığı Anderson Talisca, Beşiktaş formasıyla özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğu performansla alkış toplamıştı. Başarılı oyunuyla takımına önemli bir katkı yapan Brezilyalı futbolcu, bu akşamki maçta da sahada olacak.

Teknik direktör Şenol Güneş tarafından forvet arkasında görevlendirilecek olan yıldız isim, 11’deki gizli santrfor olarak hücum hattında Vincent Aboubakar ve Cenk Tosun’la birlikte gol kovalayacak. Kara Kartal’da son golüne 27 Şubat’taki Galatasaray derbisinde imza atan 23 yaşındaki oyuncu, bu akşam Vodafone Arena’da taraftarları önünde skor özlemine son vermeye çalışacak.

“Asistçi değil golcüyüm”

Her fırsatta yaptığı açıklamada, “Asistçi değil golcü bir futbolcuyum” diyerek skorer bir oyuncu olduğunu gizlemeyen Talisca, özellikle ceza alanı dışından yapacağı sert vuruşlarla bu konuda zaafı bulunan Olympiakos kalecisi Nicola Leali’yi yıkmaya çalışacak. Talisca, ek olarak duran toplarda da Ricardo Quaresma’yla birlikte topun başına geçip frikikten de şansını denemeyi planlıyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler