Southampton genç yıldızı transfer edip, Göztepe'ye kiralayacak

26.08.2024 - 14:42 | Son Güncellenme: 26.08.2024 - 14:56

Süper Lig'de sezona 3 beraberlikle başlayan Göztepe'de kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmaları sürüyor. Detaylar haberimizde...

Southampton genç yıldızı transfer edip, Göztepe'ye kiralayacak

AJANSSPOR - HABER

Yeni çıktığı Süper Lig'de sezonun ilk 3 maçında Antalyaspor, Fenerbahçe ve Alanyaspor ile berabere kalan Göztepe, kadrodaki eksiklerini gidermek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Soutpampton, Victor Hugo'yu transfer edip Göztepe'ye kiralayacak

Sarı kırmızılılar için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Yeni Asır'da yer alan habere göre; Göztepe'yi satın alan Sport Republic firmasının Premier Lig'deki takımı olan Southampton, oyuncusu Charly Alcaraz'ın Breziyla ekibi Flamengo'ya transferi konusunda anlaşmaya vardı. İngiliz ekibinin bu transfer karşılığında Flamengo'dan 20 yaşındaki 10 numara Victor Hugo'yu kadrosuna katacağı ve genç futbolcuyu Göztepe'ye kiralayacağı ileri sürülüyor.

Geçen sezon 22 maçta oynadı

1.82 boyundaki sol ayaklı on numara, merkez orta saha ve ön libero olarak da oynayabiliyor. Geçtiğimiz sezon Flamengo ile 22 maçta forma giyen Victor Hugo'nun kulübüyle 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Genç on numaranın güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Yalçın Kayan'ın yerine Polonyalı ön libero

İzmir temsilcisinde kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrılması gündemde olan kaptan Yalçın Kayan'ın alternatifi de bulundu. Göz-Göz, Ludogorets forması giyen 26 yaşındaki Polonyalı ön libero Jakup Piotrowski'ye kanca attı. Deneyimli oyuncu ile Saint Etienne, Galatasaray, Villerreal, Udinese'nin de temasta olduğu kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler