Şota Arveladze: "Parça parça kötü oynadık"

13.01.2024 - 21:50 | Son Güncellenme: 13.01.2024 - 21:53

Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 3-0 mağlup etti. Maç sonrası Karagümrük'te teknik direktör Şota Arveladze açıklama yaptı. İşte detaylar.

Şota Arveladze: "Parça parça kötü oynadık"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük’ü 3-0 mağlup etti. Maç sonrası Karagümrük'te teknik direktör Şota Arveladze açıklamalarda bulundu.

"İlk devrenin sonunda oyunu verdik"

İlk devrenin sonunda oyunu verdiklerini söyleyen Şota, "Parça parça kötü oynadık, parça parça iyi oynadık. İlk devrenin sonunda oyunu verdik. İkinci devre tekrar konuştum. Herkes pozisyonda kalsın dedim.

"Geri gelince bir tane pozisyon oluyor ve gol yiyorsun"

Topu aldık, birkaç tane şut oldu. Sonra geri gelince bir tane pozisyon oluyor ve gol yiyorsun. 2. golü de çabuk yedik. Sonra maçta kalamadık.

"Tebrik etmek lazım Beşiktaş'ı"

Biraz bıraktık gibi oldu. 3. golü bile yiyebilirsin böyle olunca. Tebrik etmek lazım Beşiktaş'ı" dedi. 

Güven Yalçın: "Maçın hakkı 3-0 değildi"

Karagümrük'te futbolculardan Güven Yalçın ise, "Çok kötü başlamadık. Maçın çoğunluğunda topla oynadık. Golden sonra 2 gol daha yedik. Maçın hakkı 3-0 değildi. Ocak ayını iyi geçirmek istiyoruz. 

"Taraftar muhteşemdi"

Bu sahada oynamak çok güzel. Taraftar muhteşemdi. Beşiktaş'ta çok güzel senelerim geçti. Çok teşekkür ediyorum Beşiktaş'a" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler