Sosyal Medya Savaşları Başladı | Galatasaray Haberleri

24.05.2022 - 12:39 | Son Güncellenme: 24.05.2022 - 12:46

Galatasaray haberleri...Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimi öncesi sosyal medyada adeta bir algı savaş yaşanıyor. İşte detaylar...

Sosyal Medya Savaşları Başladı | Galatasaray Haberleri

Terzinin Atölyesi

Günümüzün kaçınılmaz bir gerçeği olan sosyal medya ve algı savaşları Galatasaray camiasında da önemli bir yer kaplıyor. Özellikle seçim öncesi zamanlarda adaylara ve listelerine yönelik karalama kampanyalarıyla da sıklıkla karşılaşıyoruz. 

Adaylardan sosyal medya uyarısı

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek arasındaki 11 Haziran seçimi öncesi isimsiz hesaplardan türlü çalışmaların başlatıldığını görüyoruz. Umarım sakin bir yarış olur temennisinde bulunduk ama sert bir seçim süreci bizleri bekliyor. Ayrıca iki taraftan da ekipteki isimlere "Sosyal medya hesaplarınızı kontrol edin, aleyhte propaganda yapılacak, yanlış anlaşılacak bir paylaşım bırakmayın" uyarısı gittiği yönünde bilgi aldım. 

Diagne'ye Belçika kıskacı

Daha önce Galatasaray'dan Brugge'ün yolunu tutan Mbaye Diagne yine Belçika kulüplerinin radarına girdi. 

Sezon ortasında sözleşmesi dondurulan Diagne'nin sarı-kırmızılı takımda 1 yıllık kontratı kaldı ve 2.4 milyon Euro maaşı bulunuyor. Diagne ekseninde hareketli bir yaz olur. 

Halil Galatasaray'ı bekliyor

Halil Dervişoğlu'nun durumunu sormak için birçok kulüp temasa geçiyor ama milli futbolcunun önceliği Galatasaray'da kalmak. 

Halil Dervişoğlu sarı-kırmızılı takımla çıktığı 45 maçta 8 gol ve 3 asist, Senegali golcü oyuncu Mbaye Diagne ise oynadığı 61 maçta 26 gol ve 4 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler